Miért hallok hangokat a fejemben?
Mivel már senkihez sem tudok fordulni, ezért szeretném kikérni ezzel a dologgal a véleményeteket.
Már gyerekkorom óta hallok hangokat a fejemben, illetve néha látok elsuhanó árnyakat is körülöttem. Utána olvastam ennek a neten, hogy mi okozhatja. Először ugye felmerült bennem, hogy talán skizofréniás vagyok, esetleg bemesélem magamnak, hogy valaki beszél hozzám, de ebben valamiért nem hiszek. Talán, mert akkor furább dolgokat is produkálnék. Például kiszámíthatatlan lennék vagy ártanék másoknak.
A másik meg, hogy eddig egyáltalán nem próbáltak meg bántani és nem sugallnak rossz dolgokat nekem. Egész jól társalgok velük, de néha kíváncsi volnék, kik ők igazából vagy hogy láthatnám-e őket normális alakjukban is.
Normális emberek segítségét várom, és előre is köszönöm azoknak, akik válaszolnak a kérdésemre! :)
Mindig van kihez fordulni.
De ha csak szimplán meditálsz az óriási segítséget nyújt.
Most így nem lehet kideríteni hogy pszichikai vagy más "dolog" áll a háttérben.
Viszont ha meditálsz az lenyugtatja tested/lelked egyaránt.
Nálam is volt nagyon ritkán hasonló.
Mondjuk én azt a saját hangszínemen hallottam, inkább amolyan belső hang volt.
Ja és még egy valami.
Soha ne ítéld el önmagad!
Ugyanis az emberi agy elég érdekesen működik.
Ha bebeszéled ezt magadnak, akkor az agy kivetíti ezt a testre és tényleg úgy reagálsz mintha volna valami mentális problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!