Hangokat hallok a fejemben. Mi lehet a bajom?
a környezeted is azt sugallja, hogy pl, mekkora senki vagy?
mivel foglalkozol?
Sajnos skrizofénia jelei, pszihotikus tünet. Elkellenne menni doktorhoz, habár az a gond hogy tompító gyógyszereket fog felírni amitől az elején rosszul érezhetted magad, megtompítanni is fog keményen, vagy élsz vele úgy hogy elfogadod és megtanulsz magadra koncentrálni, odafigyelni...
Skrizoféniánál előfordul hogy nemcsak halasz hanem látsz is.
Nézd meg az Egy Csodálatos Elme filmet.
Ja és élet mód változásra lehet hogy szükséged lehet, önismeretet erősen fejlesztenni kell, önmagadat kell erősítsd, lehet hogy múlt akármi trauma akármi okozója, vagy akár a jelen... ezt neked kell megtudnod.. légy ura önmagadnak!
16 lany eves vagyok es tanulok... szuleim vertek 14 evig. Nagyon sok emberrel vesztem ossze. Matekbol tanulasi nehezsegeim vannak es mindennap halalfelelem......
Es az elobb ossze kaptam a baratommal felidegesitettem magam es elkezdodtek a hangok es azt kaptam " be fejezed vagy szolok anyadnak hogy hozzon vmi gyogyszert....."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!