Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hangokat hallok a fejemben?...

H4CK3R kérdése:

Hangokat hallok a fejemben? Több lent.

Figyelt kérdés
Tegnap lefekvés előtt hangokat hallottam a fejemben.Egy vastag hang beszélt és a háttérben sok ilyen kis "lény" suttogott,de nemértettem semmit belőle csak hallottam.12 éves fiú vagyok,kérlek ne nézzetek hülyének.Mikor bedig lecsuktam a szemem először egy fèny világított. Ellepte a sötétséget a lehunyt szememben és akkor hirtelen kinyitottam szemem. Eggyáltalán nemtudom ,hogy mivolt ez.Volt már nektek is hasonló?

2014. aug. 26. 09:33
 1/10 anonim válasza:
Óh igen,Áss egy hatalmas gödröt,és feküdj bele.Mond meg,hogy ássanak be.Ott várnak téged a lényeid...
2014. aug. 26. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Kezdel megzakkani hát nem irigyellek, ha mondhatok ilyent. Én is hallok hangokat néha napján, amikor felveszem a fülcsit és ezerrel hallgatom a zenéket semmivel nem törődve.
2014. aug. 26. 10:02
 3/10 anonim ***** válasza:

kérdezz tőlük hátha válaszolnak..

én béla arkangyallal beszélgetek de elpártolt mellőlem pedig sok kérdésem lenne..nagy döntés előtt állok (munka) meg a kocsim szar a másikkal jobban járnék e..de nem sug nem allom a hangokat nem látom a jeleket :(

2014. aug. 26. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Vigyázz, baj is lehet belőle!

Matuska is hallott...

2014. aug. 26. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Akár az Asztrálról szűrődő hangok is lehetnek azok. A kisebb gyermekek sokkal nyitottabbak, jobb esetben még nem hálózza be őket a média, így lelkük is nagyobb eséllyel fogja be a különös hangokat.

Természetesen velem is volt és már számos más társammal is. Akik fejlettek spirituálisan, vagy nyitottak, azok különböző helyzetekben érzékelhetik más síkról átszökő hangokat, vagy akár jeleneteket is.

Nem kell pszichológushoz fordulni. A lefekvés előtti hasonló észlelések különben is gyakoribbak, hisz a lélek ilyenkor készül kilépni a fizikai testből, így az álom előtt, vagy annak határán elcsíphetsz hangokat.

2014. aug. 26. 10:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Végre egy rendes válaszoló. Köszönöm utolsó a válaszod!
2014. aug. 26. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:
A diliházakban sokan hallják az "asztrál síkról szűrődő hangokat".
2014. aug. 26. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Ötöske azért a gyógysoknak ezt ne reklámozd mert a végén komolyan gondolják majd azt, és a végén még te leszel a felelős vegyél példát- Ferikérő: [link]
2014. aug. 26. 11:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem az én dolgom feldolgozni a kapott információt, az legyen mindenki saját döntése, humanoid J2. :)
2014. aug. 26. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
Hát kilencke én nem tudnék azzal tudattal élni, hogy tudom én is felelős vagyok egy másik ember kialakult elmealapotáért. Te biztos jó mókának tartod azt, hogy beírsz egy ezoterikus maszlagot, amikor bizonyára te is tudod, hogy aki hangokat hal azzal nincs minden rendben ott bent ez a skizofrénia egyik tünete. Amit kérdező leírt sokkal inkább skizofréniára hajlamosak tapasztalják persze ebbe benne van az is, hogy csak kitalálta az egészet.
2014. aug. 26. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!