Este, mikor már fekszem, fura hangokat hallok a fejemben, ez miért van?
Lehunyom a szemem, és ilyen tényértöréseket, sistergést, ordítozást, beszédeket(ne tedd meg, megbocsájtok, hallod, igen, tudom stb.)
Nos, ezek régebben voltak, mára már nincsenek. Pszichiátrián voltam, én kértem a kivizsgálásom, hogy van e valami mentális bajom. 1 hónapot bent korhadtam, amikor kiengedtek, a lapomra nem írtak semmit, nem tudtak semmit mondani, nem volt semmi bajom. Sok ápoló kérdezte is tőlem, hogy minek vagyok bent, hisz nincs is semmi bajom.
Köszi a válaszokat, sziasztok :)
(Ui.: Kaptam gyógyszereket, 3 napig szedtem őket, nem kellett, ezek mellett is ua. voltak ezek)
Szia,
akkor a skizofrénia tuti kizárva?
Am..foglalkozol/foglalkoztál ezotériával?
Jóslás, szellem idézés, kártyavetés, ingázás, stb.
Illetve használtál-e tudatmódosító szereket?
Én mentálisan teljesen egészséges vagyok, nem szedek semmit, nem iszom, nem állok kapcsolatban az ezotériával semmilyen formában.
Amit a kérdéskifejtésben írtál az számomra nagyon ismerős :) Nem tudom eldönteni, hogy ugyan az, mint nálam vagy komolyabb, de én elalvás, inkább félálom előtt szoktam szavakat, hangfoszlányokat hallani, miközben jár az agyam. Tisztán hallom őket, de mégis tudatában vagyok hogy nem hallhatom:D Innen tudom, hogy nemsokára elalszom. Nehéz elmagyarázni, ismerek még pár embert akinél ez gyakori (bár lehet, hogy mindenkinél) :)
egyetértek ezzel : "Hipnogén hallucinációk. Van vizuális megfelelőjük is, amikor mozgó fraktálszerű izéket látsz elalváskor. Teljesen normális. :)"
Az agy egy roppant bonyolult szerv, amiben kulönböző biokémiai reakciók mennek végbe. Nem kell aggódnod .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!