Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hallok hangokat a fejemben?

Miért hallok hangokat a fejemben?

Figyelt kérdés

Mivel már senkihez sem tudok fordulni, ezért szeretném kikérni ezzel a dologgal a véleményeteket.

Már gyerekkorom óta hallok hangokat a fejemben, illetve néha látok elsuhanó árnyakat is körülöttem. Utána olvastam ennek a neten, hogy mi okozhatja. Először ugye felmerült bennem, hogy talán skizofréniás vagyok, esetleg bemesélem magamnak, hogy valaki beszél hozzám, de ebben valamiért nem hiszek. Talán, mert akkor furább dolgokat is produkálnék. Például kiszámíthatatlan lennék vagy ártanék másoknak.

A másik meg, hogy eddig egyáltalán nem próbáltak meg bántani és nem sugallnak rossz dolgokat nekem. Egész jól társalgok velük, de néha kíváncsi volnék, kik ők igazából vagy hogy láthatnám-e őket normális alakjukban is.

Normális emberek segítségét várom, és előre is köszönöm azoknak, akik válaszolnak a kérdésemre! :)

2015. máj. 16. 20:33
1 2
 1/15 anonim válasza:
5%
Mert hulye vaaagy! :D
2015. máj. 16. 20:39
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Kérdez meg egy pszichiátert!

Először is nem mindegyik mentális beteg bántalmaz másokat, másodszor nem kell hinned benne, mert ez nem egy vallás, hanem el kell menni a doktorbácsihoz. Egyébként pedig a mentális betegség összetettebb, mint azt gondolnád, némelyikről a fene se mondaná meg, hogy beteg.

2015. máj. 16. 20:40
 3/15 A kérdező kommentje:

1# Milyen vicces, hogy ez alapján meg tudod mondani rólam, milyen vagyok. :D Barátom, ilyen hozzáállással te biztosan zseni lehetsz.

2# Köszönöm a válaszodat. Az igazság az, hogy nem merek elmenni orvoshoz. Először is azért, mert félek, hogy ha teljesen kitárulkoznék előtte, akkor bezárna valahová és lőttek a terveimnek. A másik pedig, hogy valamilyen szinten szeretnék hinni abban, hogy tök normális dolog, ha hangokat hallok. Mivel hiszek más dimenziók létezésében is, ezért úgy tekintek magamra, mint valami "hídra", ami kapcsolatot alkot ezek között a terek közt.

2015. máj. 16. 20:50
 4/15 anonim válasza:
24%
nem tudom, hiszel-e túlvilági lényekben, de érdemes lenne megfontolni, mert ha azok, akkor annak rossz következménye is lehet!
2015. máj. 16. 21:10
 5/15 A kérdező kommentje:
4# Hiszek bennük, viszont ha már bántani akartak volna, akkor rég megtették volna. 20 éves vagyok és, mint írtam, gyerekkorom óta velem vannak, szóval bőven lett volna rá idejük. :)
2015. máj. 16. 21:13
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
ha nem vagy veszélyes másokra, nem zárnak be sehova
2015. máj. 16. 21:15
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Haver ez egèszsèvügyi problèma.Pszihiàter kapsz gyógyszert rà jobban leszel.
2015. máj. 16. 21:17
 8/15 A kérdező kommentje:

Talán akkor fontolóra veszem, hogy elmegyek egy orvoshoz.

Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat! :)

2015. máj. 16. 21:21
 9/15 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, kiskoromban én is hallottam hangokat, ill. csak egyet, csakis otthon, és nem nagyon beszélt, hanem folyton gúnyosan kinevetett. Kicsit ijesztő na és persze bosszantó volt, ezért én magamban elküldtem őt, mondtam neki, hogy hagyjon békén. Úgy is lett. De egyébként ez a hang nem volt túl gyakori, és olyan sokáig sem történhetett, mert csak erre emlékszem. Egyébként régebben nem volt jó érzésem otthon, szetintem, és más is mondta már, hogy rossz hangulatú a házunk, nem jó az aurája. De mára már nem érzem azt, igaz nem is lakom már otthon, tehát csak látogatóba megyek haza, és az is lehet, hogy ezt az érzékenységet kinőttem. Szerintem kedves kérdező, menj el egy spirituális helyre, ilyen szellemlátókhoz, vagy kikhez, akikkel meg tudod ezt beszélni, már ha ennyire foglalkoztat a téma.
2015. máj. 16. 21:37
 10/15 A kérdező kommentje:

9# Köszönöm, hogy válaszoltál.

Nekem eddig még nem volt olyan problémám, hogy kigúnyoltak volna vagy ilyesmi.

Szívesen elmennék egy hozzáértő emberhez, csak azt nem tudom, hol keressek ilyen illetőket. A legtöbbjüknek gondolom csak a pénzem kellene és úgyis azt mondanák, amit hallani szeretnék.

2015. máj. 16. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!