Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ateistabol, Istenhivo?

Ateistabol, Istenhivo?

Figyelt kérdés

Lehet hogy most joparan eliteltek, de valtozni szeretnek... Hogyan? Lehetseges- e egyaltalan? Soha nem hittem Isten letezeseben, mindig is realisan probaltam felfogni a vilagot, tortenelmet, megvetettem a papokat es a elvakult hivoket sem kedveltem....de egyszercsak szerelmes lettem egy Isten kovetobe, es ha azt szeretnem hogy mukodjon a kapcsolatunk bizony legalabb tisztelnem kell a vallast, nem egyenesen megvetni. Nem szeretnem megjatszani magam elotte, ugy nem lenne oszinte. O eselyt ad a valtozasra, mert o maga nem tud (amit meg is ertek - o hittben nott fel) de talan en tudnak valtozni.

Tudnatok segiteni? Foglalmam sincs hogy birnam ra magam minden vasarnap a templomban, imadkozni csak ugy valakihez akiben nem hiszek, es soha nem tettem azelott...

barmilyen otletet szivesen fogadok.

20/L

2015. ápr. 13. 23:26
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszokat, legfokeppen azoknak akik tamogatnak hogy ne adjam fel onmagam. Tortenetesen tegnap, szakitottunk, azert mert nem vagyok "rendes lany" vagy inkabb nem felelek az altala kepzelt listanak.

Azt hiszem itt most elkellene mondanom magamrol hogy nem vagyok egy bulizos, kimarados lany. Nem dohanyzom, megvetem az alkoholt. Elso eves egyetemista vagyok, kepzomuveszetet tanulok, reklam grafikus szeretnek lenni. Semmi kivetni valot nem talalok a profilomban, nem jellemzo ram a roszkislany karakter. Az egyetlen hibam, hogy nem hiszek Istenben es egeszsegesen feminista vagyok. Nagyon sokszor vitatkoztunk a vallas miatt, pl: mert szerinte nem kaptam elegge jo neveltetest, vagy eppen O szamara Szuz Maria nem szent, mert a noket nem lehet szentkent tisztelni...vagy eppen nem koszontott fel szuletesnapomkor, mert en "nem vagyok Jezus, hogy megunnepeljuk a napot amikor megszulettem..."

Szoval...rajottem, hogy hulye voltam. Mert igazabol az hogy, elmegyek a templomba soha nem fog semmin valtoztatni.

Mivel szeretem, remelem....hogy, talal egy nalam jobbat aki boldogga teszi.

2015. ápr. 17. 23:20
 22/30 anonim ***** válasza:
Ó, ha ilyen kis soviniszta meg szeparatista, akkor már lehet, hogy csak néhány tányér paszuly hiányzik neki is, hogy robbantgasson... Ha azt várja valaki bárkitől is, hogy azonos tévedéseket valljon magáénak, akkor ott lóg a deszka azért, nem is kicsit.
2015. ápr. 18. 00:11
 23/30 Fish1 ***** válasza:
100%

Jesszus. Ezen a Szűz Máriás meg Jézusos dolgon fennakadtam, nem kicsit.

Szerintem jobb, hogy szakítottatok, mert ez az ember agyilag súlyos, hogy ilyeneket gondol. És ezek szerint Téged sem, mint a többi nőt sem tiszteli. Persze nem szentként gondolom. Ezek szerint ő sem kapott jó nevelést. :) :) Számomra totál ellentmondásos, hogy a vallásról papol, emellett meg Szűz Máriáról ilyeneket mond. Pedig tőlem aztán távol áll a vallásosság...

2015. ápr. 18. 02:23
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem volt minden rendbe nála.
2015. ápr. 18. 09:03
 25/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk a feminizmust sem tekintem normális dolognak.
2015. ápr. 18. 09:10
 26/30 anonim ***** válasza:
Előző: amíg a nők elleni jogtiprások megszüntetése a cél, addig egy szavunk se lehet. A gond ott kezdődik, hogy vagy többet akarnak, vagy a férfiszereptől akarnak csenni, de lehetőleg csak a számukra kellemes dolgokat. Meg az is nagyon visszataszító, amikor a helyes módon, klasszikus jogvédelemként üzemeltetik, és ugyanezek a nők rendszeresen tiporják férfiak jogait, vagy legalábbis csak a vállukat vonogatják, ha olyasmit látnak, hogy pl. a szakadt, kicsit idegbeteg, kicsit ostoba, és persze kicsit hisztizgető anyának ítéli a bíróság a gyerekeket egy váláskor a jól szituált, teljes családban élő apa helyett, aki ráadásul szemmel láthatóan jobban szereti őket.
2015. ápr. 18. 23:33
 27/30 anonim ***** válasza:
31%

Ezek a dolgok, a "felvilágosult" 21. Század emberének szellemi torzulásai. Mikor azt hiszi egy nem létező problémról beszél, megszőntetheti azbokait, miközben pont ezzel hogy témába hozza okozza az ellentéteket és a feszültséget.

Csak nevetni tudok rajtuk, akik a mindenkit megillető szabadságjogokról beszélnek, miközben milliók élnel létminimum alatt, dolgoznak rabszolgamunkában, addig a nyugati "kultúra" eme hihetetlen mélységeit súroló tömegbázisa, droidjai olyan hangzatos dolgokat harsognak, mint a nők jogai, rasszizmus, illetve az ateizmus....

2015. ápr. 19. 09:54
 28/30 anonim ***** válasza:
Egyetértek, ideális gumicsont. Napi drámaadag műanyagból.
2015. ápr. 19. 10:03
 29/30 Fish1 ***** válasza:
Előhozták itt néhányan a feminizmust. Én ebben a kérdésben és témában nem ezt látom. Hanem azt, hogy ez a pasi egyáltalán nem tisztel senkit , mindegy, hogy az nő vagy férfi. (igaz, a példámban Szűz Máriára hivatkoztam, kiindulva a kérdező leírásából) Ez a pasi totálisan önző, saját magát nyilván az egekig magasztalja, de a többi embert mintha nála kevesebbnek kezelné. Az meg, hogy összejön egy olyan lánnyal, akit nem tisztel, az őt magát minősíti. Szerintem a kölcsönös tisztelet is az egyik alapja egy kapcsolatnak.
2015. ápr. 19. 14:37
 30/30 A kérdező kommentje:

A feminista vagyok, de nem alvakult modon. Pl Nem szeretem hogy bizonyos dolgokat azert meg a 21dik szazadban sem csinalhat meg egy no, mert egybol kur..nak van minositve. Hiaba egyre tobb dolgot tehetunk meg a mai vilagban, eggyes ferfiak nezopontjabol mindig le leszunk nezve.

No vagyok es imadok no lenni! Nem arra vagyom hogy atvegyem a ferfi szerepet, csupan hogy kezeljenk NOkent. Igenis legyenek udvariasak, koszonjenek ok elobb, legyenek figyelmesek es elottem huzzak ki a szeket ! (-nem azert, mert en nem vagyok ra kepes) De ne pofozzanak fel azert, mert megtehetik - mert ok a ferfiak. Szuletesnap mindenki MINDENKI megerdemel legalabb egy szep felkoszontest...nem csak Jezus

2015. ápr. 21. 11:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!