Normális, amit ez a nő művel? Mert az oké, hogy mély a hite, de ez már mégiscsak túlzás.
12 éves 5. osztályos vagyok, egy katolikus iskola tanulója. Igazábólszeretem a sulit, de van egy nagyon furcsa matek és hittan tanárnő, aki mindig arról beszél, hogy ő látt Jézust, beszélt a szentekkel stb. Na ez még oké, de múlt félévben elhozta az egyik román barátnőjét, akivel egy katolikus találkozón ismerkedett meg, és ennek a nőnek odaadta az azon a héten lévő óráit, hogy tartson előadást a diákoknak.
Nem tudom, miért, de engem kiakasztott és egyben megrémített a beszéde. Olyanokat mondott, hogy neki minden este megjelenik az ágya mellett hús-vér emberként Jézus, hogy ő látja az emberekben a démobokat, hogy minden pénteken kifekszik a lépcsőházba, és át tudja élni Krisztus szenvedését, hogy személyes kapcsolata van az angyalokkal, meg ilyennek. Csak az a gond, hogy ezek a vele történt "csodákat" nem igazilta semmiféle püspök/pap. Amúgy sztorizgatott is a nő: pl egyszer egyedül volt egy idegen városban és nem volt nála pénz és szüksége volt rá, és odament hozzá egy idegen ember, kezében egy pénzzel teli borítékkal, és átnyújtotta neki, hogy "a szűzanya küldi.". A nő amúgy ízig-vérig román, de mesélte, hogy neki Isten megsúgja a magyar szavakat, mert ő egyáltalán nem tanult magyarul.
Na a suliban az elején említett matektanárról is sokan azt gondolják, hogy nem normális, de ezen a román nőn már senki se kételkedik. Áprilisba megint fog jönni a suliba, csak nem tudom, kérdeznem kellene-e tőle valamit. Csak nem tudom, jobb lenne-e, ha maradnék a szemöldök-felvonogatásnál, a fejrázogatásnál, és a halk nevetésnél, mert előző alkalommal ezeket tettem.
Ahogy a nevemen is látszik, cserkész vagyok, és az nagyon fontos dolog az életemben, meg is tisztelem a cserkészeket azzal, hogy hiszek Istenben. Amúgy is hívő vagyok: szüleim keresztények, én és a négy testvérem is, , misére járunk és én egyedül is szoktam imádkozni. Tehát,hívő vagyok (római katolikus), de igazság szerint egyetlen szavát sem hiszem el ennek a nőnek. Vagy el kéne hinnem? Lehetséges, hogy igazat mond? Mert anyukám azt mondta, hogy nyugodtan kérdezősködjek tőle, mert ő se hiszi el.
Szo sincs arrol h le akarom jaratni a sulit!!! Hiszek istemben, szeretem a sulit, ES A KERDES NEM, ISMETLEM, NEM, NEM, NEM KAMU!!!!!!
Nem tudom bizonyitani, de eskuszom igaz a sztori! Cserkesz vagyok, nem szabad hazudnom!!!!
MONDOM MEGEGYSZER: A KERDES NEM, AZAZ NEM KAMU!!!!!!
Na most már nagyon közel állok ahhoz hogy egy kecseset káromkodjak.
Azért nem hiszed el hogy 12 éves vagyok mert tudok helyesen írni és tömör mondatokban fogalmazni?!!!! Hát egs.
HÁNYSZOR, MÉG IS HÁNYSZOR MONDJAM EL HOGY A KÉRDÉSEM NEM, AZAZ NEM, ISMÉTLEM NEM, MÉGEGYSZER MONDOM, NEM, A GYENGEELMÉJŰEK KEDVÉÉRT MÉGEGYSZER ELMONDOM, HOGY NEM, NEM, NEM, NEM, TEHÁT NEM KAMU A KÉRDÉS!!! Melyik szót nem lehet érteni?! Azt hogy NEM, hogy KAMU, vagy hogy KÉRDÉS???!!!!!!!!
NEM KAMU.
NEM KAMU.
NEM KAMU.
NEM KAMU.
NEM KAMU.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!