Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégiscsak tulzás volt?
Szia!
A legtöbb ember nem nagyon vásárolgat a kedvesének még ilyen időszakban!Te nem kérted hogy vegye meg neked, de ő ezt biztos szívből tette!Én mikor 1 hónap után kaptam a páromtól egy nagyobb ajándékot,mindenki fujjogott, hogy ő mért nem kap ilyet még évek után sem!Kimutatta azt hogy fontos vagy neki!Az én párom azt mondta, hogy sose azzal foglalkozzak mennyibe került amit vett nekem,mert ha nem akarná nem venné meg!De mivel fontos vagyok neki, nem számít a pénz!
Természetesen ki lehet mutatni pénz nélkül is az érzelmeket!
De másoknak mért fáj az, hogyha valaki a párjától egy nagyobb ajándékot kap!Ha ti kapnátok, nektek is jó érzés lenne, és biztos nem dobnátok vissza hozzá hogy kösz de nem kell!Ha megvette szívből vette!Senki nem kényszerítette, nem hisztizett érte!
Szerintem ne hallgass a negatív véleményekre. Egyrészt ott van az irigység "én bezzeg nem kapok ilyesmit" Másrészt ha egy tábla csokit kapsz, akkor meg az lenne a bajuk "még normális ajándékot sem tudott venni.
Egy karkötő meg szerintem nem is olyan állati nagy, több tízezres összeg, miért ne vehetne? Ékszert, pasitól? tök romantikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!