Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégiscsak tulzás volt?

Figyelt kérdés
Barátommal 1 hónapja vagyok együtt. Sznapom most volt akkor 3 hetesek voltunk és egy gyönyörü fehérarany karkötőt kaptam tőle. :$ Anyukámnak mutatva aszittem örülni fog neki vagyis értitek na. de azzal jött h ez igy még nem normális. meg más is mondta..
2009. júl. 18. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Húúha, hát én is meglepődtem volna ezen nem is kicsit. Szerintem kicsit még korai volt.
2009. júl. 18. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Én még most, másfél év után is túlzásnak tartanám, ha ilyen ajándékot kapnék. Tuti bűntudatom lenne, hogy ennyit költött rám. 21/l
2009. júl. 18. 21:18
 3/8 A kérdező kommentje:
uh. hát én eddig nagyon örültem neki meg minden. csak ugye mások mondták h tulzás.. és így már szerintem is. de most már nem tudok ellene mit tenni. viselem és kész.:)
2009. júl. 18. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Ezzel azt mutatta ki hogy nagyon szeret Téged!Ebben semmi rossz nincs!Én két hét után kaptam a páromtól egy gyűrűt, amire azt mondta ez legyen szerelmünk záloga!Azt mondta azért kaptam mert szeret, és hogy lássam komolyan gondolja a dolgot!
2009. júl. 18. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

A legtöbb ember nem nagyon vásárolgat a kedvesének még ilyen időszakban!Te nem kérted hogy vegye meg neked, de ő ezt biztos szívből tette!Én mikor 1 hónap után kaptam a páromtól egy nagyobb ajándékot,mindenki fujjogott, hogy ő mért nem kap ilyet még évek után sem!Kimutatta azt hogy fontos vagy neki!Az én párom azt mondta, hogy sose azzal foglalkozzak mennyibe került amit vett nekem,mert ha nem akarná nem venné meg!De mivel fontos vagyok neki, nem számít a pénz!

2009. júl. 18. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
Nem csak azzal lehet kimutatni a szerelmet, hogy milyen nagy vagy milyen értékes ajándékot veszel. Én kaptam már a barátomtól (1. évfordulóra) egy képet kettőnkről, amit ő rajzolt. Egy fillérbe se került. Mégis kimutatta vele, hogy szeret. 21/l
2009. júl. 18. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Természetesen ki lehet mutatni pénz nélkül is az érzelmeket!

De másoknak mért fáj az, hogyha valaki a párjától egy nagyobb ajándékot kap!Ha ti kapnátok, nektek is jó érzés lenne, és biztos nem dobnátok vissza hozzá hogy kösz de nem kell!Ha megvette szívből vette!Senki nem kényszerítette, nem hisztizett érte!

2009. júl. 18. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hallgass a negatív véleményekre. Egyrészt ott van az irigység "én bezzeg nem kapok ilyesmit" Másrészt ha egy tábla csokit kapsz, akkor meg az lenne a bajuk "még normális ajándékot sem tudott venni.

Egy karkötő meg szerintem nem is olyan állati nagy, több tízezres összeg, miért ne vehetne? Ékszert, pasitól? tök romantikus!

2009. júl. 19. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!