Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlzás volt? Most én lépjek? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Van egy barátom kb másfél hónapja.Ő 18, én 17 éves vagyok.Ő bika, én skorpió. Amióta összejöttünk szinte minden egyes nap találkoztunk, ha csak negyed órára néha, de akkor is összefutottunk. Engem már eddig is zavart néhány eset, amikor megigérte, hogy felhív, merre vagyok, de csak este 10-fél 11kor hívott fel, vagy amikor pl. mondta, hogy aludjak nála, aztán inkább a barátja aludt ott. Nem volt gyakori az ilyen, de előfordult már. Tegnap beszéltünk msnen délelőtt, ott azt írta, hogy majd felhív. Egész nap nem hívott fel és közben rájöttem, hogy ő és egy közös barátunk találkozott két roma lánnyal aznap, akik közül az egyik tetszik ennek a közös barátunknak..azóta is kiváncsi vagyok minek találkozhattak, de nem akarok tolakodó lenni, nem kérdezek rá... Emellett egész nap fel sem hívott, egy üzenetet sem írt és ez a kettő egyszerre nekem nagyon betett, úgy éreztem, kicsit kezd elegem lenni már az elején. Ma kiírtam a facebookra, hogy elutaztam külföldre, erre ő írt egy kérdőjelet, amire én azt írtam, hogy tegnap sem hiányoztam, még egy hónapig kibírod:) erre ő annyit írt "ahogy érzed...de te sem kerestél engem egész nap..na mindegy..mikor jössz haza?" erre én csak annyit írtam, hogy majd. erre ő: Ok!! azóta már kiírtam az üzenőfalamra, hogy nem is mentem sehova bevettétek stb de tőle semmi reakció.. túlreagáltam? most én közelítsek felé vagy várjam meg, hogy majd ő? köszi előre is2011. aug. 1. 02:51
1/5 anonim válasza:
ne haragudj de ennyit a tököm sem olvas végig :)
2/5 anonim válasza:
csatlakozom az előzőhöz, addig olvastam hogy ő kos te meg nyilas! ebből az infobol lejött hogy sok még a feles rizsa..
3/5 depp81 válasza:
Miért, talán gondjaid vannak az olvasással?
Kérdező, én úgy látom elég közömbös vagy most neki. Semmiképpen ne pedálozz nála. Ha akar, majd felhív.
4/5 anonim válasza:
Ahhjj első és a második válaszon szakadok :DDD xDD Nagyonnagy :DD
am nem tom... szerintem szard le nagy ívben a pasit...
5/5 anonim válasza:
túlreagáltad igen. és cseppet gyermeteg is volt ez a facebook-os csatározás... adj kis időt, és hát az is igaz, hogy néha te is keresheted őt. bár megértelek, mert ő mondta, hogy majd hív és mégse...
szóval szerintem találj ki egy "határidőt", mondjuk 1 hetet, és ha nem keres addig, akkor keresd fel te, és dumáljátok meg, hogy mi legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!