Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Normális, amit ez a nő művel?...

Normális, amit ez a nő művel? Mert az oké, hogy mély a hite, de ez már mégiscsak túlzás.

Figyelt kérdés

12 éves 5. osztályos vagyok, egy katolikus iskola tanulója. Igazábólszeretem a sulit, de van egy nagyon furcsa matek és hittan tanárnő, aki mindig arról beszél, hogy ő látt Jézust, beszélt a szentekkel stb. Na ez még oké, de múlt félévben elhozta az egyik román barátnőjét, akivel egy katolikus találkozón ismerkedett meg, és ennek a nőnek odaadta az azon a héten lévő óráit, hogy tartson előadást a diákoknak.

Nem tudom, miért, de engem kiakasztott és egyben megrémített a beszéde. Olyanokat mondott, hogy neki minden este megjelenik az ágya mellett hús-vér emberként Jézus, hogy ő látja az emberekben a démobokat, hogy minden pénteken kifekszik a lépcsőházba, és át tudja élni Krisztus szenvedését, hogy személyes kapcsolata van az angyalokkal, meg ilyennek. Csak az a gond, hogy ezek a vele történt "csodákat" nem igazilta semmiféle püspök/pap. Amúgy sztorizgatott is a nő: pl egyszer egyedül volt egy idegen városban és nem volt nála pénz és szüksége volt rá, és odament hozzá egy idegen ember, kezében egy pénzzel teli borítékkal, és átnyújtotta neki, hogy "a szűzanya küldi.". A nő amúgy ízig-vérig román, de mesélte, hogy neki Isten megsúgja a magyar szavakat, mert ő egyáltalán nem tanult magyarul.

Na a suliban az elején említett matektanárról is sokan azt gondolják, hogy nem normális, de ezen a román nőn már senki se kételkedik. Áprilisba megint fog jönni a suliba, csak nem tudom, kérdeznem kellene-e tőle valamit. Csak nem tudom, jobb lenne-e, ha maradnék a szemöldök-felvonogatásnál, a fejrázogatásnál, és a halk nevetésnél, mert előző alkalommal ezeket tettem.

Ahogy a nevemen is látszik, cserkész vagyok, és az nagyon fontos dolog az életemben, meg is tisztelem a cserkészeket azzal, hogy hiszek Istenben. Amúgy is hívő vagyok: szüleim keresztények, én és a négy testvérem is, , misére járunk és én egyedül is szoktam imádkozni. Tehát,hívő vagyok (római katolikus), de igazság szerint egyetlen szavát sem hiszem el ennek a nőnek. Vagy el kéne hinnem? Lehetséges, hogy igazat mond? Mert anyukám azt mondta, hogy nyugodtan kérdezősködjek tőle, mert ő se hiszi el.

2015. márc. 28. 08:10
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
kamu kérdés
2015. márc. 28. 10:09
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen bolondokat el kell kerülni. Közveszélyesek.
2015. márc. 28. 10:11
 13/42 anonim válasza:

Szerintem ne hidd el neki,biztos hogy bolond.

Amúgy melyik ez az iskola? Csak azért mert a húgom most lesz 1. osztályos és katolikus suliba íratják a szüleim.

2015. márc. 28. 10:11
 14/42 anonim válasza:
Szerintem is túlzás,amit ez a nő csinál.Valamit tuti kompenzál.
2015. márc. 28. 10:12
 15/42 anonim ***** válasza:
Egyébként matekből érettségizned kell majd. És nem az lesz a kérdés, hogy ez a bigott barom hol lógott és miért.
2015. márc. 28. 10:26
 16/42 anonim ***** válasza:
Ilyeneket miért engednek be az iskolákba?! Ezek miért nem buknak el a pszichológiai vizsgálatokon?
2015. márc. 28. 11:24
 17/42 Titusztitusz ***** válasza:
A felvezetőben leírt történet esetében két variáció állhat fenn:Az egyik variáció az, hogy mindkét hölgy komplett elmebeteg, a másik pedig egy olyan variáció, hogy az ezen történetek során előadott "füllentéseik" csak azt a célt szolgálják, hogy ERŐSÍTSÉK A VALLÁSOS HITET a nebulók fejében...Valahogy úgy, mint amikor ugye a szülők azt szokták mondani a gyerekeknek, pl. mikuláskor, hogy LÁTTÁK JÖNNI A TÉLAPÓT AZ ELŐBB, AKI BENÉZETT PÁR PERCRE A GYEREKEK SZOBÁJÁBA, ÚGYHOGY SZALADJANAK CSAK ODA GYORSAN AZ ABLAKBA KITETT CSIZMÁKHOZ MEGNÉZNI, HOGY MIT HOZOTT NEKIK A TÉLAPÓ! Szóval szerintem CSAKIS EZEN KÉT VARIÁCIÓ ESETE ÁLLHAT FENN...De hogy melyik, azt igy látatlanban nem lehet eldönteni, a kérdés eldöntéséhez TANULMÁNYOZD MINNÉL TÖBBET A KÉT HÖLGY SZEMÉLYISÉGÉT,pl. úgy, hogy igyekezzél minnél többet beszélgetni velük...Viszont amennyiben úgy veszed észre, hogy az illetők elmeháborodottak, akkor MINNÉL ELŐBB JELEZD A MEGLÁTÁSODAT az iskolaigazgatónál pl.
2015. márc. 28. 11:54
 18/42 A kérdező kommentje:

Eddig minden válaszolónak igazat adok, kivéve azoknak, akik szerint ez kamu.

Az említett matek-hittan tanár engem nem tanít, az évfolyam társaim ofőja. A nővéremet tanítja, nem véletlen 2-es matekból és 3-as hittanból. Mindig meséli, hogy tök jó, alvós matek órájuk volt, mert a tanár megint elkezdte mesélgetni, mit mondott neki Isten, stb. Igen, a sulival az a baj, hogy túl engedékeny, mert pl. semmit nem kap azért a gyerek, mert szendvicseket dobál ki az ablakon, meg engednek ilyen tanárokat, meg beengednek ilyen elmeháborodott nőket, mint azt a románt. Apám ott a suliba tanít, hazajön egyik nap és mondja a nővéremnek, hogy "képzeld, odajön ma hozzám a matek tanárod, és közli velem, hogy szent József eljegyezte...."

Hihetetlen.....

2015. márc. 28. 12:05
 19/42 anonim ***** válasza:
Szerintem szólj a suliban az ifjúság védelmisnek vagy az osztályfőnöknek, igazgatónak, szülői munkaközösségnek, vagy csak anyukádnak, hogy ez nem normális dolog. Nem lenne szabad ilyet iskolába engedni, a matektanárodat is ki kéne vágni.
2015. márc. 28. 12:50
 20/42 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Amúgy anyám tudja, de csak szörnyülködik...
2015. márc. 28. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!