Mégiscsak láttak UFO-t a holdraszálláson! Buzz Aldrin kijelentette igen, ez mennyiben kérdőjelezi meg a világképedet?
Sokan azzal érveltek, hogy ha vannak idegenek és ide jönnek, miért nem láttak őket a holdraszállásnál ? Már akkor is mondták ufó kutaók, hogy valószínűleg láttak UFO-kat, de nem szabad elmondaniuk, csak nagyon sok idő mulve. Most úgy tűnik a reálisabbaknak volt igazuk. Na, most hogyan látod az UFÓ témát?
Buzz Aldrin a közelmúltban elmesélte, hogy ő 1969-ben igenis látott UFO-t. A 84 éves férfi, aki második űrhajósként lépett a Hold felszínére közölte, hogy valami nagyon érdekeset észlelt…valami rendkívülit. “Láttam egy kis fényt az ablakból.
Mintha jött volna utánunk. Már több lehetséges magyarázatottal is előálltam, hogy talán egy másik űrhajó vagy rakéta lehetett. De aztán azon töprengtem, hogy mi van ha UFO lehetett. Biztos vagyok benne, hogy van rajtunk kívül még élet a galaxisban. Annak az esélye, hogy élnek még rajtunk kívül máshol is a világegyetemben, 100%. – nyilatkozta Buzz.
paranormal.hu
Úgy tűnik mégiscsak voltak ufók a holdon. Ez mennyre kérdőjelezi meg benned a kormányok társadalom felé mutatott közönyét, az ufók iránt? Hiszen ha ezt a teljesen nyílvánvaló dolgot tagatták ébtizedekeig, mi mindent tagadnak még ?
A nyilatkozatából egyértelműen kiderült, hogy nem biztos abban, hogy UFÓ-t látott. Az, hogy biztos abban ,hogy léteznek, még nem jelenti, hogy biztos volna abban, hpgy akkor azt látott, sőt, egyértelműen azt mondja, hogy nem biztos abban, mit is látott.
Esetleg el is olvashatnád a cikket, amit belinkelsz. Pont az elsőben ecsetelik, mennyire kiforgatták a szavait (ahogyan Te is teszed most).
Azt a részt "véletlenül" "kifelejtetted" a kérdésből, mikor elmondja, hogy milyen egyszerű magyarázatok lehetnek a fényjelenségre amit látott:
"it was either the rocket we had separated from, or the 4 panels that moved away when we extracted the lander from the rocket and we were nose to nose with the two spacecraft. So in the close vicinity, moving away, were 4 panels. And I feel absolutely convinced that we were looking at the sun reflected off of one of these panels. Which one? I don't know. So technically, the definition could be “unidentified.”"
Szóval egy 84 éves ember valamikor 50 éve látott valamit, amiről nem tudja biztosan, hogy mi volt. Egy űrutazás során, ahol millió és egy új dolgot láthatott. Wow. Most megdőlt a világképem. Harmatgyenge... De tényleg, ez valami elképesztően gyenge.
"Úgy tűnik mégiscsak voltak ufók a holdon"
Tényleg? Buzz Aldrin nem ért veled egyet.
"Ez mennyre kérdőjelezi meg benned a kormányok társadalom felé mutatott közönyét, az ufók iránt?"
Semennyire. Egy darab értékelhető bizonyíték nélkül (és nem mellesleg több ezer bizonyítottan hamis "bizonyíték" mellett) természetes dolog a közöny.
Buzz-i bácsinak már lehet akkor is zöldhályog volt a szemén és rosszul látott, és a fémes részeken való fénytükröződést vélte valami repülő fényfoltnak!
Amúgy meg, vénségére kellett valahogy pénzt keresni-e, és hogy máshogy lehet, mint a kereskedelmi csatornáknak elsőosztályú riportot adni, hogy akkor ott mit látott.
Hiába, az óceánontúlon is kevés a nyugdíj!
Van valami ami nagyon fontos!
Ha a számtalan beszámolóból, vagy abból a sok felvételből
ha csak egy igaz, akkor már minden megdőlt!
Én azt hiszem, h ennyi mindent elvetni, s hazugságnak, vagy tévedésnek titulálni, ebből egyszerűen ordít a félelem!
"Azért nem járunk a Holdra, mert fölösleges. Egy sivatag. Pont amiért nem járunk naponta a Szaharába."
Az Antarktiszon is csak hó, jég, meg hideg van, mégis tele van kutatókkal. Meg ez alapján minek az ISS is? Ott még annyi sincs, mint a Szaharában.
"Az Antarktiszon is csak hó, jég, meg hideg van, mégis tele van kutatókkal."
- Esetleg olvass utána, miért.
Volt itt egy Veronika, meg Annumaki, meg már nem is tudom, mi. Ez egy ember ezerféle nicken. A helyesírása pont ilyen volt, mint a tiéd. És pont ugyanilyen meggyőző volt.
De nem az ufókat illetően, hanem hogy kár volt bezárni az OPNI-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!