Mégiscsak láttak UFO-t a holdraszálláson! Buzz Aldrin kijelentette igen, ez mennyiben kérdőjelezi meg a világképedet?
Sokan azzal érveltek, hogy ha vannak idegenek és ide jönnek, miért nem láttak őket a holdraszállásnál ? Már akkor is mondták ufó kutaók, hogy valószínűleg láttak UFO-kat, de nem szabad elmondaniuk, csak nagyon sok idő mulve. Most úgy tűnik a reálisabbaknak volt igazuk. Na, most hogyan látod az UFÓ témát?
Buzz Aldrin a közelmúltban elmesélte, hogy ő 1969-ben igenis látott UFO-t. A 84 éves férfi, aki második űrhajósként lépett a Hold felszínére közölte, hogy valami nagyon érdekeset észlelt…valami rendkívülit. “Láttam egy kis fényt az ablakból.
Mintha jött volna utánunk. Már több lehetséges magyarázatottal is előálltam, hogy talán egy másik űrhajó vagy rakéta lehetett. De aztán azon töprengtem, hogy mi van ha UFO lehetett. Biztos vagyok benne, hogy van rajtunk kívül még élet a galaxisban. Annak az esélye, hogy élnek még rajtunk kívül máshol is a világegyetemben, 100%. – nyilatkozta Buzz.
paranormal.hu
Úgy tűnik mégiscsak voltak ufók a holdon. Ez mennyre kérdőjelezi meg benned a kormányok társadalom felé mutatott közönyét, az ufók iránt? Hiszen ha ezt a teljesen nyílvánvaló dolgot tagatták ébtizedekeig, mi mindent tagadnak még ?
"- Esetleg olvass utána, miért."
Nyugi, pontosan tudom, hogy miért. És éppen ezért érthetetlen, hogy a Holdon miért nincs gyakorlatilag semmilyen kutatás. A Marson meg van. Pedig az is csak sivatag, mint a Szahara.
A Holdon, és a közelében már sokan láttak sokféle dolgot. Sőt, évszázadokra visszamenőleg fel lehet sorolni, hogy csillagászok milyen furcsábbnál furcsább dolgokat észleltek már a Hold felszínét és környékét figyelve, meg a Marson is, de ez utóbbi nem tartozik a kérdéshez. Akkor még nem hallgatták agyon a kormányok és tudósok, és nem volt titoktartási kötelezettség meg cenzúra, űrtörvény sem.
Már egyáltalán az is nagyon érdekes, hogy miért kellene ilyen dolgokban titkot tartani, ha nem áll a háttérben valami nagyon nagy, hogy így fogalmazzak: sumákolni való dolog? Ahogyan az egyik előző hozzászóló is utalt rá, ha egyértelműen kiderülnének ezek a dolgok, vagyis az igazság, akkor szinte minden "dőlne" a Földön, kezdve a vezetők hatalmával.
Aztán, éppen az elmúlt napokban volt egy kérdés például arról a bizonyos döbbenetes toronyszerű dologról is, ami a Holdnak a felszínén található.
Ha egy űrhajós lát valami furcsát, akkor az már jelent valamit. Feltételezem, hogy egy űrhajós vagy egy pilóta meg tudja különböztetni a beazonosítható repülő tárgyakat a nem beazonosíthatóktól, és ezeket a mesterséges dolgokat a természetesektől, például valaminek a tükröződésétől, esetleg hullócsillagok fényétől és formájától.
Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ezek az idős, egykori űrhajós emberek még ma, ennyi idő múlva sem mernek mindent elmondani a nyilvánosságnak. Lehetséges, hogy ez a kérdésben szereplő volt űrhajós szándékosan fogalmaz visszafogottan, mintha bizonytalan lenne abban, hogy mit látott annak idején, és lehet, hogy még most sem tálalt ki mindent. Tehát előfordulhat, hogy többet tud, mint amit elmondott ezzel kapcsolatban.
Amit láttak az valószínűleg a Saturn V hordozórakéta S-IVB gyorsítófokozata volt, néhány éve pl. hír volt, hogy nagy méretű azonosítatlan fémtárgyat fotóztak le a csillagászok a Föld közelében, aztán kiderült, hogy ez is valószínűleg egy S-IVB, amit a holdra szállás hagyott hátra, igaz a későbbi Apollo küldetéseken már az S-IVB-ket beleirányították a Holdba, de az Apollo-8, 10, 11,12,13,és 14-es küldetések S-IVB fokozatai még mindig nap körüli pályán kódorognak.
Szóval az én világképemen egyáltalán nem változtat!
Koplárovics Béci, nézz már utána, hogy mennyibe kerül évente az ISS fenntartása, és mennyibe egy antartiszi kutatóbázisé, hogy stílusosan fogalmazzak ég és föld a különbség...
Egyébként meg a holdunk kutatása jelenleg is zajlik, csak szimplán nem kap akkora nyilvánosságot mint a Marsra induló küldetések, jelenleg is van több keringő és leszállóegység a hold felszínén, ami aktív, pl az amerikai LRO orbiter öt éve kering a Hold körül és van olyan komoly mint bármelyik Mars szonda. Az elkövetkező évekre pedig újabb amerikai szonda, indiai, japán és orosz szondák meg magán űrszondák vannak betervezve.
De a média például se Jupitert kutató Juno szondával, sem a Venus Expresszel, se a MESSENGER-rel (Merkúr-szonda) nem foglalkozik érdemben, de mondhatnám a Plutót jövőre elérő és már nyolc éve utazó New Horizons-t is, a Mars Landerek, na azokról szép panorámaképeket lehet csinálni meg HD felvételeket, szimplán könnyebben eladhatók a médiának, mint a Hold vagy a többi bolygót vizsgáló szondák.
""Úgy tűnik mégiscsak voltak ufók a holdon"
Tényleg? Buzz Aldrin nem ért veled egyet. "
Nem érted, mer elmonta hogy ufót látott a holdutazáson, akkor azt jelenti ufok vannak a holdon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!