Ez mi a fene volt? Többi lent!
Tudnék említeni még részleteket,amik túl soknak tűnnének és trollnak hinnétek,ami nem vagyok.3 ablak van a kis lakásomon,kettő az udvarra néz egy nagy az utcára.Egy utcai lámpa mindig bevilágít egy kicsit.Az áramszünet alatt is így volt.Vagy ezek tartalék generátorral mennek?Van még egy és anyám életérenesküszöm igazat mondok.Másnapra elment a hangom,mintha végig kiabáltam volna egy rock koncertet.Semmi betegségem,láz vagy megfázásom nem volt.Kezdek belegondolni hogy az az este olyan volt mint egy rossz x-akták rész.Egy nagy több generációs házban élünk,nagszüleim egyszer egy pásztázó fényt láttak beszűrődni szintén tv kikapcsolás után amit hangjelenség kísért
Akkor azt gondoltam nem kéne xanaxra inni :D
Kérdező, érezd a trollok és szkeptikusok haragja által feléd hömpölygő negatív energiákat (ha már ezotéria kategóriában vagyunk), ahogy cunamiként csapnak át a fejed felett!
Idejössz trollkodni és higgyünk neked? Még is mit vársz, hogy feladjuk lenéző humorunkat és megdönthetetlen világnézetünket, térjünk meg és váljunk ide írogató ufóhívőkké?
Vagy talán tényleg nem trollkodsz és azt mered állítani, hogy tényleg megtörtént ez veled és Te aki szintén nem hittél, pont ugyanannyira haszontalan és kétségbe vonható történetet tudsz csak elmondani mint azok akiket ki szoktál röhögni?
Hogy tehetted ezt?! Neked előre kellett volna törnöd! A titok végére kellett volna járnod, nem elbukni és most az itt fellelhető kacat történetek mellé egy újabbal előállni!
* Cont Troll sírva rázza az öklét elkeseredésében *
Azért nem kell komolyan venni amit írtam. De tényleg jobb lett volna ha tudsz vmi konkrétummal előállni, mert ez így tényleg csak egy újabb kétségbevonható történet. Az biztos - illetve szeretném ezt gondolni magamról -, ha én valaha találkozok idegenekkel akkor nem fognak tudni lerázni, ha kell végig püfölöm kívülről a csészealj kerek ablakát miközben repülnek vissza a Mars felé, de addig nem hagyom őket békén, míg legalább egy kis csészében idegen köpetet és levágott körmöket nem kapok tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!