Mi a fene van ezekkel a furcsa véletlenekkel?
Figyelt kérdés
Üdv, a helyzet az, hogy elkezdtem olvasni egy könyvet(Ender's game, semmi köze az ezotériához) és azóta kétszer is láttam a nevét. Egyszer a tanárom egy angol gyakorlót mutatott, benne egy erről írt levéllel, a másik pedig éppen az előbb, a főszereplő nevének említése volt két vadidegen ember között. Hihetetlen egybeesés kellett legyen, és nem fér sehogy sem a fejembe, hogy egy ilyen eldugott könyv, amit nem hiszem, hogy innen sokan olvastak volna, ennyire előkerült az utóbbi egy hétben.2013. febr. 23. 23:11
1/4 anonim válasza:
2008-ban sorozat, 2010-ben videó játék, 2011-ben film is készült belőle, szóval annyira nem eldugott.
Az Index.hu-n külön fóuma is van :)
2/4 anonim válasza:
Az ember mindig azokkal a dolgokkal kapcsolatos jeleket, említéseket veszi észre, amikkel épp mélyebben foglalkozik. És ez mindennel kapcsolatban így van. Amibe épp bele vagyunk merülve, azt mindenhol észrevesszük, pedig azelőtt is voltak az életünkben kapcsolódási pontok az adott dologgal, csak akkor nem figyeltünk fel rájuk.
3/4 anonim válasza:
Szia! Ez az univerzum így működik, én is tapasztalom időnként.
Amin a tudat - kb. érdek nélkül - rajta van, az elkezd teremtődni.
4/4 A kérdező kommentje:
A film az most(2013) novemberében jelenik meg(lehet hogy egy reboot? abban az esetben viszont köszönöm :D)
Értem, hogy jobban figyelek ezekre a dolgokra, de egy hét alatt azért nem olyan információtengerben vagyok, hogy ennyi minden körülvegyen. Úgy értem, ha egy könyvről kétszer hallok egy héten, akkor még mennyi dolgot hallhattam, ami az életemhez köthető, éppen csinálom, satöbbi... Érdekes az élet!
2013. febr. 24. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!