Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyedüli létező...

Én vagyok az egyedüli létező mindenki más, csak a fantáziám szüleménye?

Figyelt kérdés

Lassan, de biztosan átveszem mindenkinek a helyét, most Zoli van soron. Bár még plazma fizikus még nem vagyok, de minden csak szépen sorjában. Róma sem egy nap alatt épült fel.

Amikor kis gyerek voltam észre vettem, hogy csak a saját valóságtudatom vagyok képes érzékelni. Nem tudom más szemszögéből szemlélni a világot csupán én léteznek, mert nem érzem más fájdalmát, nem látok más szemével, nem hallok más fülével. Más szóval rajtam kívül senki nem létezik. Én vagyok az Isten is, Sátán is, a jó és rossz is én vagyok. Lehet rajtam kívül nem létezik senki ? Mivel tudod be bizonyítani, hogy nem csupán én léteznek a világon ? Én vagyok minden, s mindenki, nélkülem nem létezne senki ! Hozzám imatkoztok, nekem építettetek templomot, én vagyok a felkelő és a lenyugvó nap! Mivel tudod bizonyítani, hogy rajtam kívül valaki más is létezik, ha csak én érzékelem a körülöttem lévő világot ? :D

2015. márc. 17. 09:46
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Gyerekek, Zoli nemrég leesett dombtetőről, így ma én tartom az órát, de nem kell megijedni nincs komoly baja.
2015. márc. 17. 09:56
 2/17 anonim ***** válasza:
Azért mert akkor ha a te templomaid lennének nem hagynád hogy egy fantáziaszülemény lenyúlja a perselypénzt pl , az apácák mind szexi bikiniben vonaglanának és csak papnők tartanák a miséket s a miatyánkban mindennapi kenyerünk helyett mindennapi örömlányokért imádkoznánk hozzád , ha te lennél a sátán a pokol akkor egy hatalmas topless bár lenne , remélem kielégítettem kíváncsiságod :D
2015. márc. 17. 10:09
 3/17 anonim ***** válasza:
Na nekem pont most bizonyitottad be h nem vagyok egyedül. Xd csirkemájas spenôt
2015. márc. 17. 10:18
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem egyedül vagy csirkemájas spenót ? o.O :D
2015. márc. 17. 10:24
 5/17 A kérdező kommentje:
Az anyagiak és a testi vágyak nem bírnak jelentőséggel. Minden csupán a szubjektív vélekedésem a világról :-P
2015. márc. 17. 10:25
 6/17 anonim ***** válasza:
Nálam csak azok bírnak jelentőséggel :D
2015. márc. 17. 10:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Egyet értek veled, tekintve hogy a héten nem volt semmi akadálya annak a tíz éves pihenő után. Ez a kislàny nagyon oda kell figyelni a másik illető nem vette észre hogy érdekel. Tetszik a szállás és étkezés. A bőr harisnya kell utánvéttel. Fekete Ferenc József osztrák és magyar nyelvű honlappal kapcsolatos információk jelentette be a képen látható kódot.
2015. márc. 17. 10:29
 8/17 anonim ***** válasza:

Megnyugodtam, hogy te írtad ki a kérdést. Legalább nem kell használnom a láncfűrészt :D

Mint legjobb ügynököt kérdeznélek, nem gyanús, hogy eltűntek a fő emberek?

Lehet szövetköznek a sátánnal egy pincében...

2015. márc. 17. 10:31
 9/17 anonim ***** válasza:

Legkülömb ember, aki bátor

S csak egy külömb van, aki: bátrabb.

S aki mást akar, mint mi most van,

Kényes bőrét gyáván nem óvja:

Mint ős-ősére ütött Isten:

A fölséges Tűz csiholója.

2015. márc. 17. 10:32
 10/17 anonim ***** válasza:
A háborút mindig csend követi.
2015. márc. 17. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!