Én vagyok az egyedüli létező mindenki más, csak a fantáziám szüleménye?
Lassan, de biztosan átveszem mindenkinek a helyét, most Zoli van soron. Bár még plazma fizikus még nem vagyok, de minden csak szépen sorjában. Róma sem egy nap alatt épült fel.
Amikor kis gyerek voltam észre vettem, hogy csak a saját valóságtudatom vagyok képes érzékelni. Nem tudom más szemszögéből szemlélni a világot csupán én léteznek, mert nem érzem más fájdalmát, nem látok más szemével, nem hallok más fülével. Más szóval rajtam kívül senki nem létezik. Én vagyok az Isten is, Sátán is, a jó és rossz is én vagyok. Lehet rajtam kívül nem létezik senki ? Mivel tudod be bizonyítani, hogy nem csupán én léteznek a világon ? Én vagyok minden, s mindenki, nélkülem nem létezne senki ! Hozzám imatkoztok, nekem építettetek templomot, én vagyok a felkelő és a lenyugvó nap! Mivel tudod bizonyítani, hogy rajtam kívül valaki más is létezik, ha csak én érzékelem a körülöttem lévő világot ? :D
Megnyugodtam, hogy te írtad ki a kérdést. Legalább nem kell használnom a láncfűrészt :D
Mint legjobb ügynököt kérdeznélek, nem gyanús, hogy eltűntek a fő emberek?
Lehet szövetköznek a sátánnal egy pincében...
Legkülömb ember, aki bátor
S csak egy külömb van, aki: bátrabb.
S aki mást akar, mint mi most van,
Kényes bőrét gyáván nem óvja:
Mint ős-ősére ütött Isten:
A fölséges Tűz csiholója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!