Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Előfordult már, hogy előre...

Előfordult már, hogy előre megéreztél jövőben bekövetkező eseményeket?

Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 20:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%

Persze, most is van pár megérzésem:

- májusban érettségizni fognak a diákok

- augusztus 20-án tüzijáték lesz

- december 6-án jönni fog a Mikulás

2015. febr. 4. 20:28
 2/15 anonim ***** válasza:
24%

Mindnekinél más.

Agyi- és energia-szint függő.

Nekem 180+os IQ-m van s hetente több tucatszor látok jövöbe átlagosan. Van hogy 1 nap 50X van hogy egy hétig csak erős deja-vu.

Egyik barátom 169-170 Iqval úgy szint, bár én belelátok más dimenziókba.

Pl tudom másik dimenzióba csak késöbb jövök rá már megláttam jövőt.

Van hogy folyamatosan jönnek a flashbackek 10-15 másodpercenként 6-10 másodperces jövőbe látás.

Ha felvan pörögve agyad mi erősen összeköttetésben áll nem fizikai energiaszinteddel( is) s persze mellé amúgy is "magas fordulatszámon pörög", akkor folyamatos tud lenni.

Ezzel bizonyos barátommal nem egyszer volt már csak egymásra néztünk és mondtunk egy szót. de csak nekünk volt élvezetes hisz mi láttunk bele alternatív jövőbe amit ezzel megváltoztattunk.

Még sorolhatnám... Röviden igen, sőt nem csak megérzés, belelátás, vagy akár többszörösen belelátás is előfordult/fordul rendszeresen.

2015. febr. 4. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezek egyszerüen magyarázhatók fizikával( de persze nem a primitív visszafogott emberi publikus fizikával).
2015. febr. 4. 20:38
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
Az én IQ-m meg 350+
2015. febr. 4. 20:48
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
472+
2015. febr. 4. 20:50
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
610+ !
2015. febr. 4. 20:57
 7/15 anonim ***** válasza:
#3 am egy 15 éves kissrác "primitív visszafogott emberi publikus" fizika háziját nem tudnád szeritem még felírni se, de az észt azt osztod keményen, mert elovastál pár nyomorék cikket.
2015. febr. 4. 21:07
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
Látom sok válaszoló nem veszi komolyan a kérdést. Velem nagyon sokszor előfordultak ilyen megérzések.
2015. febr. 4. 22:37
 9/15 anonim ***** válasza:
végtelen+
2015. febr. 4. 22:38
 10/15 anonim ***** válasza:

2# és 3# vagyok.

Sokkal jobb vagyok fizikából mint a fizika tanárom.

Világ életemben csak dicséretes 5ös voltam fizikából hijába nem tanultam sose, se magát atárgyat se a sok maszlagot, se a rosszul tudott dolgokat.

Nagyon buta vagy. Ébredj fel, gondolkodj.

2015. febr. 5. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!