Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezeket az eseményeket a...

Ezeket az eseményeket a gondolataimmal hozom össze?

Figyelt kérdés

Elég sokat élek "álomvilágban". Vannak kis történeteim, amiket gyakran lepörgetek a lelki szemeim előtt. Szerintem már inkább rögeszme ez az egész.

A lényeg, hogy volt középiskolában egy szerelmem, de miután ő leérettségizett már nem találkoztunk(ill csak egyszer, de az se volt betervezve). Szinte minden nap a metrón azon járt az agyam, hogy jó lenne vele összefutni és beszélgetni egy kicsit. Tavaly nyáron elkezdtem dolgozni, és a buszon láttam hogy felszáll. Megismert és beszélgettünk is. Mellesleg kiderült, hogy kb 800 m-re lakunk egymástól(felköltöztek pestre vidékről időközben).

A másik eset egy munkatársamhoz kötődik, aki jelenleg tetszik nekem. Sokat gondoltam arra, hogy de jó lenne ha egyszer odajönne hozzám időpontot kérni egy vizsgálatra(kórházban dolgozunk) erre ma jön, hogy kell neki egy időpont és a főnököm mondta, hogy adjak neki én.

Az első sztori teljes beteljesüléséhez kb 6 évnek kellett eltelnie, az utolsó viszont frisskb 3 hónapos).

2014. márc. 5. 17:35
 1/1 anonim ***** válasza:
szia. nem lényeges, hogy te teremted e a gondolatokkal, és attól következik be, vagy hogy a gondolatok jelzik, hogy mi fog történni, vagy hogy tulajdonképpen az egész világ, amiben élünk, és amit látunk, egy gondolat. a lényeg az, hogy te nem ez a gondolat vagy. van, aki ennek a gondolatnak a tudatában van, aki megfigyeli a gondolatot, és a következményt, a világot, az embert, és tégedet, embert, és létezőt. Ne a gondolattal foglalkozz, az okával vagy a következményével. azt keresd meg, aki a gondolatokat "látja". onnan pedig fordulj az felé, aki a gondolat látásán is túl van. nem hall, nem lát, nem érez. nem tapasztal. mégis van. na, arrafele kell indulni, és a jelenlegi kérdésed nem lesz lényeges. mert nem ettől fog függni a nyugalmad és a boldogságod. nem függ az semmitől.
2014. márc. 5. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!