Mit várhatunk el az év végén bekövetkező "dimenzió-korszak" váltástól?
Véleményem szerint nem lesz semmiféle "dimenzióváltás".
Ha változtatni akarunk, azt bizony nekünk kell megtennünk, nem külső erőknek. És most úgy is értem: spirituálisan.
Önfejlesztéssel (pl.: meditáció) és helyes gondolkodással érhetünk el eredményeket.
Nem tudom, mi lesz.
De azt tudom, hogy ha nem lenne semmi, akkor miért kell ezt cáfolni? Rengeteg hely van ahol egyenesen hülyének nézik az embert, ha ezt meg meri kérdezni. (tapasztalat)
Figyeld meg az év második felébe az tabutémának fog számítani, aki meg megmeri kérdezni, annak rögtön egy felépített gondolatmenetet ajánlanak a you-tubéröl.
A semmit cáfolni? Érdekes.
Ez is bizonyítja hogy lesz valami.
A dimenzió kiterjedést jelent.
Azok az ezoterikusok, akik a dimenzióváltást hírdetik, ezzel nincsenek tisztában, ezért nem értik, hogy baromság az egész.
Előző, azt is meg lehet cáfolni, hogy nem Freddy Kruger ölte meg Hitlert, ez még nem jelenti azt, hogy van valóságalapja...
6-os
én azt cáfolom,h te normális vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!