Az ajtókról, tükrökről, ellehet képzelni, hogy valamiféle dimenzió kapuk/átjárók másik, vagy alternatív világba ( valahol hallottam ilyesmit de sztem hülyeség), és ezáltal a "tükrös " démon/szellem is létezik?
Van egy ilyen Koontz könyv, amiben a gyilkos ugyanezt képzeli. :D
Amúgy szerintem ez hülyeség. :D
Ezt a tükrös dimenzió kaput komolyan mondom nem tudom ki találta ki de baromi nagy hülyeséget. Én hiszek az ezoterikus dolgokban de ebben nem. Semmi logikát nem látok benne. Az 1 dolog, hogy a mesékbe átlépnek a tükrön vagy egy titkos ajtón akkor egy másik dimenzióba lépnek de a valóságban ilyen nincs.
Ha lenne akkor valószínűleg rendszeresen a két vagy akár több világ között mászkálnánk. Mert azt hinnék ettől jobb lenne az éltünk... A pillangó hatás 1-2 hasonló film. Érdemes megnézni.
Szerintem is hülyeség, de valami alapja lehet.
Nyilván nem jön elő tükörből senki, sem ajtókból, de mikor nagypapám haldoklott, állandóan a szekrényajtót mutogatta, h el akar már menni, és onnan fényesség jön. Azt mondta, csak résnyire van nyitva, nyissuk ki neki rendesen.
Ez azért elgondolkoztató.
Egyszer régen olvastam egy cikket. Egy paranormális kutató végzett kísérleteket úgy, hogy egy teremben felállítottak egy nagy tükröt, és vele szembe egy asztalra egy kamerát.
Így a kamerában láttad a tükröt, abban a kamerát, abban a kamerában megint a tükröt... nos, elindították a kamerát,és egy idő múlva alakok tűntek fel a tükörben.
Persze, ki tudja, hogy mi igaz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!