Létezik Bloody Mary? ÉS lehet egy szellem a barátunk?
Arra a két kérdésre keresem a választ, hogy létezik-e Bloody Mary,és hogy lehet-e szellem a barátunk.
Én úgy tudom Bloody Mary történetét, hoyg egyedül élt a lakásában, 19 évesen, amikor betörtek hozzá és brutálisan meggyilkolták.Azóta aki megidézi őt, a tükörben, arra lesújt.Már sokan próbálták, de sikertelenül, ezt ovlastam. Barátnőm is idézte már meg, sikertelenül.Azt is hallottam, hogy késő este, kimászik a tükörből és úgy öl meg, még úgy is, hogyha nme idézted meg. Igaz ez ????
Ha egy szellem lenne a barátom,nem tudom mit csinlnák.Nektek van szellembarátotok?Úgy értem,hogy aki elkísér dolgozni, vagy együtt tévéztek,vagy gépeztek, stb.Szerintetek, létezik ember-szellem barátság?akinek van szellembarátja, az légyszíves írjon, és Bloody Mary-s történetet is, akinek van vele 'élménye'!!!!
ha élő ember volt akkor lehetséges az idézése.
lehet kényszeriteni és hivni is.
Szerintem Bloody Mary egy legenda, én nem hiszek benne legalábbis.
Szellem barátunk is max csak akkor lehet, hogy ha még nem lelt békére, vagy ha inkább angyal, mint szellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!