Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van valami a padláson. Démon?

Van valami a padláson. Démon?

Figyelt kérdés
Van valami a padláson, nem hagy aludni! Nem tudom, máskor is csinálja-e, de amikor már lefeküdtem akkor hallom mindig mozogni... 11 éve lakunk itt, voltak már furcsa dolgok, de sosem vettük komolyan. Na szóval van fent valami. Nem most kezdődött, kaparaszast régebben is lehetett hallani, de mivel vannak macskáink, nem is foglalkoztunk vele, biztos azok. De mostanában hallok ordítást is... Nem is tudom, mihez hasonlithatnam. Rekedtes. És olyankor felerősödik a kaparaszas. Mindig fölöttem hallom. Nem merek felmenni. Anyámék azt mondják egér, hagyjuk a macskákra. De az egér nem ordít... Azt mondják, csak képzelődök. De nem. Aztán tegnap láttam egy egér hullát, aminek nem volt meg a feje. A macskák az egészet megeszik... Lehet hogy jel lenne? Ha már macska... Van egy benti macskánk is. Ritka okos macska, rögtön fut ha szólunk neki, de van amikor csak bámul a semmibe kerek szemekkel és hiába szólok neki. Aztán egyszer csak, mint akit s*ggbe rúgtak, elszalad. Sok kultúrában a macskákat összefüggésbe hozzák a szellemvilággal. Lehet hogy látják őket?? Így már 2 dolog is érdekel...

2015. jan. 26. 16:42
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ez bizony nyest lesz. Holnap felnézek.
2015. jan. 26. 17:43
 12/23 anonim válasza:
0%
ne higgy senkinek ez a paranormal activity 8 ! es te kellesz neki xDDDDDD szakadokkkk xDDDD
2015. jan. 26. 17:47
 13/23 anonim ***** válasza:
70%

Én az #5 válaszoló által említett Matt Démonra szeretnék szavazni.

Vagy ez nem az a műsor?

2015. jan. 26. 18:26
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én meg Demon Hillre szavaznék.
2015. jan. 26. 18:41
 15/23 anonim ***** válasza:

Én szerintem Kasai válaszolt megfelelően a kérdésedre.

Viszont a Demon Hill-es válaszoló elbizonytalanított. Kérdező, dombra épült a házatok?

Ha semmi nem segít, akkor nézd meg az Ordító egér című filmet, bizonyos értelemben segíteni fog.

2015. jan. 26. 19:25
 16/23 anonim ***** válasza:
szerintem az egér a démon.. ha belegondoltok Mickey egér is 1 illuminatiból álló kis dög, szóval szerintem a fejetlen egér kísért téged
2015. jan. 26. 19:48
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Remélem nem nézted meg az Ördögűzőt.

Az egér valóban nem ordít. Egy démoni tevékenység kezdete, vagy démoni megszállás lesz a vége.

2015. jan. 26. 20:11
 18/23 anonim ***** válasza:
Ez családi titok lesz....
2015. jan. 27. 00:38
 19/23 Missi_Key ***** válasza:
az ordítás mély vagy magas?..mert az egerek is kiadnak ordító hangot..
2015. jan. 27. 00:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, van mobiltelefonod? Ha van akkor hívd a Winchesteréket, vagy Castielt, vagy Crowley, vagy... nem is tudom valakit!
2015. jan. 27. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!