Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellem, démon, mi volt az?

Szellem, démon, mi volt az?

Figyelt kérdés

Tudom h*lyén fog hangzani a következő dolog:

Mikor nagymamám meghalt több mint fél éve,halála után fél hónappal kb. állandóan hallottuk a házban,hogy valaki közlekedik, egy járóbotja volt amelyet, ahogy a földnek érintett, egy jellegzetes hangot adott ki. Miután eltávozott , még jó 2 hónapig lehetett hallani a házban ezt a hangot. Először édesanyám figyelt fel a furcsa zajra, aztán édesapám is, én nem akartam elhinni ,de mikor én is hallottam meglepődtem bár figyelmen kívül hagytam, aztán már,hogy jó ideje nem hallani eszembe jutott,hogy ez nem természetes zaj lehetett. Másik eset,ez pár hónapja történt

valaki becsengetett,de senki nem nyomta meg a csengőt,senki nem állt ott, a kutyám elkezdett ugatni,de nem a csengőhöz rohant oda, hanem 1 fához és a levegőt ugatta mintha lenne valami ott. Ez az eset négyszer ismétlődött meg az első esetnél egy nap kétszer.

2014. júl. 18. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
A leirtak alapján lehetséges, hogy a nagymamád volt. De amig nem ártó szándéku addig nincs gond.
2014. júl. 18. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:
szerencsére nem ártó szándékú , sajnos nagymamám amíg élt beszámolt arról az esetről is ,hogy nagyapámmal álmodott még pedig azt ,hogy nagymamám alszik és nagyapám jelent meg neki az ajtójában ,beakart menni,de nagymamám megmondta neki,hogy te már nem élsz,meghaltál,mire felfogta és elment,nagyapám több mint 20 éve elhunyt tragikus hirtelenséggel. Mindegy kár is bolygatni ezt a dolgot.
2014. júl. 18. 13:11
 3/6 anonim válasza:

ezen besírtam xd

a kutya a fát ugatta de nem volt ott semmi... xd

nem volt ott vagy csak te nem figyeltél eléggé... a kistestű madarak az ember elől könnyen elrejtőznek de a kutya latja őket.

ha tippelnem kéne akkor egy falu szerű helyen laktok... ahol sok a nyest meg ilyenek... szerinted mi kopogot zsenikém?

ja és még arról sem hallottál biztos hogy vannak akik a csengővel szórakoznak...

de semmi gond megértjük xd

2014. júl. 19. 12:12
 4/6 A kérdező kommentje:

meg az nyád a faluszerű,kertvárosban lakom, az ablakból másodpercek alatt ki lehet látni az utcára kihelyezett csengőre és mindössze két irányba lehet futni az utcán ami megint csak jól belátható, ha valaki ezen irányok egyikét választja. Nem hiszem,hogy télen sok madár lenne a fákon,mert ez az eset még télen történt körülbelül. Nyestek nincsenek a házunkban, hiába összetéveszthetetlen hangot amit adott a járóbot, nem tudja leutánozni semmi!

Egyébként bírom az ilyen "majd én cinikusan józanparasztival megmagyarázom" embereket mint te, már úgy kezded a válaszod hát ezen besírtál, be nem hugyoztál véletlen?

Feltételezem,ha veled történne ilyen még be is sz*rnál

2014. júl. 19. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld az ha megint csenget és senki nincs a közelben odamész megmondod hogy te már nem élsz vagy valami ilyesmi velem ennél durvábbak is történnek én általába azt szoktam csinálni hogy azt mondom nekik,hogy a kur\/a anyáb takarodjál te ge.i stb de ezt meg ne próbáld mert csak rosszabb lessz főleg hogy ő a nagymamád vagyis ez sza. ötlet ugyhogy mond meg neki hogy nem élsz stb amikor csöndet
2014. júl. 20. 12:23
 6/6 A kérdező kommentje:
én nem beszélek a halottakkal, az már spiritizmusnak számítana.
2014. júl. 20. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!