Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez most mi volt?

Ez most mi volt?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, szkeptikus vagyok, nem fogadok el mindenféle kitalált, nem bizonyítható választ, de ez fura volt.

Kezdjük az elején. Ma hajnalban arra ébredtem, hogy az összes elektromos cucc megbolondult. Hajnali 2 óra volt, arra ébredtem, hogy fel-le kapcsolódik a lámpa, a TV, ami nem volt bedugva a konnektorba ( éjszakára mindig kihúzom, a számítógéppel együtt ), be volt kapcsolva és hangya-háború ment rajta ( fekete-fehér kép ), de nem volt bedugva. Ugyanez a számítógéppel, nem volt bedugva, de be volt kapcsolódva. A telefonom ugyan be volt kapcsolva, de villogott.

Na most említettem, hogy szkeptikus vagyok. Az első amire gondoltam, hogy gömbvillám, úgyhogy mobilneten azonnal megnéztem, de nem! A pontos időjárás jelentés szerint 100 km-es körzetben nem volt vihar, ebből kifolyólag gömbvillám nem lehetett. Akkor mi volt? Beszéltem pár ismerősömnek róla, de nem tudták megmondani mi lehetett. Szerintetek mi lehetett? ( Reális válaszokat várok, a szellem, démon, stb. kitalációkat csak végső esetben )

2014. jan. 14. 18:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Merrefelé laksz? Mostanában sokat dumálnak Napkitörésekről, gammasugárzásról, amik elérik a Föld légkörét és bezavarhatják az elektromos cuccokat..mindemellett elég furcsa,hogy olyan berendezés is "észlelte",ami nem volt áram alatt..különös dolog ez. (én besz.rtam volna,ugyanis én nem vagyok szkeptikus :) )
2014. jan. 14. 19:25
 2/18 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem kitalacio ez a sztory, amivel heccelni akarod az ezoteria hiveit, es jokat nevetsz a valaszokon ?

Nem halt meg eppen abban az idopontban valamelyik kozeli ismerosod ?

2014. jan. 14. 19:43
 3/18 A kérdező kommentje:

1# Borsod

2# nem, nem.

Ez komoly. Kicsit én is meglepődtem ( na jó, nagyon ), de csak fél, 3/4 órán keresztül tartott, utána elmúlt. Ha nem szkeptikus lennék, akkor az említett szellem, démon, stb.-nek gondolnám, de meg van a véleményem ezekről.

2014. jan. 14. 19:51
 4/18 anonim ***** válasza:
Gömbvillám nem csak vihar idején lehet.
2014. jan. 15. 19:00
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
gömbvillába pont az a vicces, hogy semmi köze azon kívül a villámhoz, hogy ugyanúgy talán elektromosság, tehát nem kell hozzá vihar, ugyíanakkor az kisülésekkel járna meg égés foltok néhol, inkább nem néztél valami filmet ami iylesmiről szólt szellemes film stb ? mivel a felkelés elötti álmokat néha az agyunk képes összekeverni a ténylegesen emgtörtént dolgokkal
2014. jan. 16. 00:31
 6/18 anonim ***** válasza:

Amit kifelejtettél, milyen tudat módosító szert használsz?

Ilyen, hogy nincs bedugva és működik, már kicsit durva mondani. Ha meg elfelejtetted kihúzni és kikapcsolni, annak is valami oka lehet. Túl hamar bedőltél attól amit fogyasztottál és mindent elfelejtettél közben.

Ez legfeljebb érzékcsalódás lehet valami szertől, hogy semmire nem emlékszel, ami történt körülötted.

vagy jó kis fantázia, "hadd találgassanak". :))

2014. jan. 16. 01:32
 7/18 A kérdező kommentje:

5# semmit nem néztem horrort vagy szellemes filmet, és biztos, hogy fel keltem. Egyébként mondtam, hogy a szellemmel ne jöjjetek, nem hiszek bennük, meg az ilyenekben.

6# nagyon vicces. Csak ha ez veled történik te mit lépnél? Akkor is ezt mondanád, hogy hiába nem ittál, nem cigizel, nem drogozol, nem szedsz gyógyszert és mégis ez történik? Nagyon viccesnek gondolod magad.

2014. jan. 16. 15:23
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem szántam viccesnek, csak ilyen nem létezik, hogy ennyi minden véletlenszerűen így történjen. Mert még, csak egy dolgot bekapcsoltál és úgy felejtetted azt el lehet képzelni, de azt, hogy egy kihúzott készülék akku és minden belső energia forrás nélkül működjön, olyan lehetetlen. Ha bármi szórt energia netán be is jutna, mint a távvezetékeken a napkitöréskor, annak nem lennének olyanok a feszültség és áram viszonyai, hogy arról bármilyen komplex készülék működhessen.

Ezért nem hihető.

..ha meg netán véletlenül ilyenre ébrednék, akkor gyorsan vissza feküdnék, hogy befejezzem az álmom.

Sem szellemek nincsenek (szerencsére abban nem is hiszel), sem olyan energiák ami pontosan el tudná látni megfelelő energiával a készülékeket a működéshez. Az vagy túl magas lenne és kárt okozna, vagy annyira genge, hogy semmi nem történne. Ezért erősen "huncut-gyanús" (tréfának tűnő) a dolog.

2014. jan. 16. 16:47
 9/18 A kérdező kommentje:
Még mindig megjegyzem, hogy komoly, de akkor mi volt?
2014. jan. 16. 19:38
 10/18 anonim ***** válasza:
..akkor egy olyan tréfa volt a részedről, amit komolynak állítasz be ezzel a szöveggel "Még mindig megjegyzem, hogy komoly, de akkor mi volt?". Ilyen nem létezhet. Ez mindössze a fantázia játéka tényként beállítva.
2014. jan. 17. 20:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!