Mondanátok olyan szellemidézési módszert ami be is válik?
Figyelt kérdés
Olyat, amelyikhez nem kell sok különleges eszköz és tényleg be is válik. A házunkban szellem van szerintem (csak arra tudok gondolni hogy az). Mostanában ritkán érzem a jelenlétét, de kb. 1-2 hónapja nagyon fura volt, minden nap lehetett érezni h van velem valaki meg történtek fura dolgok. Meg szeretném idézni Őt. Kíváncsi vagyok ki Ő, és szeretnék vele kapcsolatba lépni.Azt olvastam, ha érezzük hogy itt van, nem szabad idézni, mert ugye már itt van, és akkor nem lehet tudni, hogy mit is idézünk meg.(És 2-en szeretnénk megidézni.) Hogy tudnánk? Valakinek tapasztalatok? És tudjuk hogy veszélyes és nem szabad ilyenekkel szórakozni, én hiszek bennük, tisztelem őket, tudom akkor sem jó döntés, de meg szeretném próbálni. És még 3 kérdés: Démont csak sátánisták idézhetnek? És a démon minden esetben rossz? Mi történhet ha démont idéz valaki? Normális válaszokat szeretnék kapni, előre is köszönöm!2014. máj. 13. 21:18
1/10 anonim válasza:
Ettől durvább nincs!
Valaki írta itt ki, de még senki sem merte megcsinálni, annyira félelmetes, hogy 18 éves kor alatt ne nézd meg!
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__55..
2/10 Vad-Ász válasza:
nem mondok semmit,nem vettem részt semmiben...
nem szabad beszélnem senkinek mert bajom esik.
beszéltem már róla és rossz történik velem.
ugyhogy inkább nem osztom meg
annyit árulok el hogy haveroméknál volt valami...
3/10 anonim válasza:
j ügynök, visszatértél?
jó az új név, de a stílus a régi!
4/10 A kérdező kommentje:
Vad-Ász: Mit idéztetek? Démont?
2014. máj. 13. 21:39
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Így van. Ha már ott van akkor nem tudod megidézni. Te a kapcsolat teremtésre gondolsz, hogy kommunikálni vele valahogy. Gyenge, "kísértő" tipusú szellemekkel, pedig csak segédeszközökkel lehet kapcsolatba lépni.
7/10 anonim válasza:
probáld meg a szellemtáblával, azt otthon is elkészítheted papírból ceruzából és pl átlátszó pohárból:) most nem fogok neked kutatni h még okosabbnak tűnjek:P de te utánanézhetsz a témának hogy kell. másnéven Quija-nak is hívják.
8/10 Vad-Ász válasza:
én nem voltam jelen az idézésnél,de éreztem hatását.
nem részletezem
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Vad-Ász: pedig kiváncsi lennék :O
2014. máj. 15. 14:18
10/10 anonim válasza:
Nem kell módszer csak hajlam arra hogy érdekeljen és megfogja a fantáziád , elég egy szó is , mivel elég erőssen érdekelt a másik oldal abban hogy jól rátelepedjen az emberre , aki hiszi hiszi aki nem nem .Démon idézése lényegében ugyanazz , nehogy azt higyje valaki szellemt idéz meg ,és a megidézés minden esetben rosz , és kellemetlen , hogy mi történik aki démont idéz eltérő lehet mindenkinél ,de sosem jó kimenetellel jár , finoman szólva veszélyesebb mint nagyon sok más dolog az életben , Nem vicc ez a világ jelen van és ha nevetségnek vagy fantasztikumnak is gondoljuk , a valóság részei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!