Van aki alkalmazza a HO'OPONOPONO módszert? (Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm! )
Mi a véleményetek róla? Mire lehet használni(párkapcsolat,egészség,állás keresés...)
Van valakinek tapasztalata,hogy használ a módszer?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az esettanulmanyok.hu oldalon hosszu oldalakat irtak rola, javaslom, hogy keress ra! (Forum - Beszelgetesek - Hooponopono, sorban ezekre klikkelve. De lehet, hogy Forum - Az agykontroll technikaja c. reszben van.)
Azt hiszem azt irjak, h mindenre lehet hasznalni, es hogy ök mikre, erre rengeteg szemelyes peladat olvashatsz!
En nem hasznalom, mert pl. a bocsass meg-gel nem ertek egyet (mert szerintem miert kene atvallalnom masok szemelyes döntesenek felelösseget), a sajnalom eleg negativ hangzasu es nem az en dolgomnak erzem meg ettöl, viszont a szeretlek az szerintem jo, mert a szeretet tenyleg csodakra kepes.
Meg a velemenyemhez: ha hagyunk egy negativ gondolatod "elhatalmasodni" magunkban, akkor az "felturbozza" magat. (Mas szavakkal több okori hiresseg is irt erröl, es azt hiszem Popper Peter is.) Ha tehat ilyen szituban a szeretleket mondogatod, es esetleg probalod erezni is, az biztos, hogy ezzel jo iranyt vesznek a gondolataid, de legalabbis jobbat, mintha a rosszat hagynad elhatalmasodni.
Amire pedig gondolsz, az hatarozza meg a következmenyeket, ami törtenni fog, ez ilyen egyszerü.
Ezt a versiket biztos ismered:
"VIGYÁZZ GONDOLATAIDRA, MERT AZOK SZABJÁK MEG SZAVAID!
VIGYÁZZ SZAVADIRA, MERT AZOK SZABJÁK MEG TETTEID!
VIGYÁZZ TETTEIDRE, MERT AZOK SZABJÁK MEG JELLEMED!
VIGYÁZZ JELLEMEDRE, MERT AZ SZABJA MEG SORSOD!"
ma 20:31
Köszi a válaszodat. :-)
Igen ismerem a verset és nagyon tetszik. :-)
Sikerült? Kikerestem Neked, itt olvashatsz 15 oldalnyi hozzaszolast a hooponopono-hoz, benne rengeteg velemennyel:
Javaslom, az elejen kezd, hogy erthetöbb legyen, mert gyakran egyik a masikara valaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!