A titok c. könyvet alkalmazza valaki sikerrel?
Igazából ez a könyv a titoknak csak egy része...szóval ésszel használjuk...:)
üdv
25/F
szia!
kb. 3 éve kezdtem el foglalkozni a vonzás törvényével. én is a Titok c. könyvet olvastam legelőször. Nekem az az igazság, hogy kevés volt. Aztán beindult egyfajta biznisz ebben a témában, rengeteg irodalom és film...szinte mindent, amin megakadt a szemem megnéztem és elolvastam. Azt kell mondjam, hogy mindegyiknek egy a lényege, de még is mindenkinek mást mondanak, és máshogy vannak megfogalmazva, mást emelnek ki, összességében az embernek kell szelektálni, a maga szája íze szerint, mi az amit be tud fogadni, mi az amit nem. Amiket még én ajánlanék, ha megengeded:
könyvek:
A karmának van (nincs) humorérzéke
Válsd valóra legvadabb álmaidat
Kurt tepperwin: Szellemi törvények
Filmek:
A titok
Mi a csudát tudunk a világról
Louis L. Hay: Éld az életed (+ ennek van 1 oktatófilmje)
szerintem ezek a legjobbak :) Egyébként sokat változott az életem, figyelek a bensőmre, több türelem és szeretet van bennem magam és az emberek iránt. Valami még hiányzik, mert anyagilag még nem vagyok a toppon, de keresem az utam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!