A titok c. könyvet alkalmazza valaki sikerrel?
Ha már alapkönyveknél tartunk ebben a témában, akkor a sort én ezekkel kezdeném: Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik 1.,2., Új életet kezdhetsz szintén két kötete. Még Tolle könyvek-bár kicsit más aspektusúak, aztán Kurt Tepperwein-től pl.A szellemi törvények, A hit.
Legalábbis szerintem:)
Korábbi válaszoló vagyok.
Nos a helyzet a következő...
Létezik egy tanítás, amely magába foglalja az univerzális tudást/igazságot. Benne magyarázatra lel az olvasó, hogy miért is működik ez a bizonyos vonzás törvénye, sőt a világ ezoterikus jelenségeit is megérti teljesen, mivel a tan, egy másik életszemléletet vet az ember elé, a valósat.
Én mindig meg akartam tudni a végső valóságot...ez hajtott egész életemben. Találkoztam a Vonzás törvényével is, Louise L. Hay-el szintúgy, de kevés volt az infó...elolvastam csillagászati dokumentumokat, ezoterikust, sőt még vallásit is, ugyanis a végső igazságot akartam elsajátítani. Mostanra sikerült is. Nagyon szívesen megosztom veletek, rosszra úgy sem tudjátok használni. Ellentétben a vonzás törvényével...:):P
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége.
üdv
25/F
Hogy sikerült letenni a szemüveget? Hallottam már ilyesmiről, bár bevallom őszintén, vagy kamu, vagy valami biológiai változás útján, mittomén, de állítólag az egész csak akarat kérdése, meg minden az agyban dől el.
Én nem vagyok szemüveges, de már nagyon idegesít, hogy végülis nem romlik nagyon tovább a szemem, de nem látok valami jól, messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!