Hogy kell szellemet idézni? Tudok pár módszert de biztosra akarok menni h nehogy valami balul sujjon el.
Tudom az alap dolgokat pl:ne idezzek egyedul h miket szabad kerdezni meg h veszejes es ha nem kuldom vissza akk nagy baj is lehet belole OUIJA tablat mar csinaltamm nem mukodott xd ha tudtok valami modszert amivel 2 szemely tud szellemet idezni irjatok leetszi:)
14/F
"es ertelmess valaszokat varok"
Na itt kúúrrtad el kismókus.
Fehér gyertya. Füstölő. A táblád. A megidézendő személye. Egy mágiakör. Pohár. Ennyi lenne.
Én épp vuduzok magammal. Beválik. Magamon szerettem volna kipróbálni először a hatást.
A gyertya a tiszta szellem idézése miatt kell. A füstölő megnyugtatja őt is és titeket is. Erőszakos halált halt személyt ill. öngyilkost, elmezavaros embert megidézni életveszélyes lehet. A tábla és a pohár az ajtó és a kommunikáció miatt kell. A mágiakör egy tengerisóból felállított kör. A ti biztonságotokat szolgálja. A szellem hazudhat ez fontos. Félni nem jó dolog a közelükben mert felerősödnek tőle.
Ha van még kérdésed írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!