Van valami a padláson. Démon?
Figyelt kérdés
Van valami a padláson, nem hagy aludni! Nem tudom, máskor is csinálja-e, de amikor már lefeküdtem akkor hallom mindig mozogni... 11 éve lakunk itt, voltak már furcsa dolgok, de sosem vettük komolyan. Na szóval van fent valami. Nem most kezdődött, kaparaszast régebben is lehetett hallani, de mivel vannak macskáink, nem is foglalkoztunk vele, biztos azok. De mostanában hallok ordítást is... Nem is tudom, mihez hasonlithatnam. Rekedtes. És olyankor felerősödik a kaparaszas. Mindig fölöttem hallom. Nem merek felmenni. Anyámék azt mondják egér, hagyjuk a macskákra. De az egér nem ordít... Azt mondják, csak képzelődök. De nem. Aztán tegnap láttam egy egér hullát, aminek nem volt meg a feje. A macskák az egészet megeszik... Lehet hogy jel lenne? Ha már macska... Van egy benti macskánk is. Ritka okos macska, rögtön fut ha szólunk neki, de van amikor csak bámul a semmibe kerek szemekkel és hiába szólok neki. Aztán egyszer csak, mint akit s*ggbe rúgtak, elszalad. Sok kultúrában a macskákat összefüggésbe hozzák a szellemvilággal. Lehet hogy látják őket?? Így már 2 dolog is érdekel...2015. jan. 26. 16:42
2/23 anonim válasza:
Az egér nem üvölt. A démon se. A macska időnként igen, főleg ha bagzik. Olyankor olyan, mint a rekedten síró csecsemő, vagy mint egy kísértet. És de. A macska simán lerágja az egér bármelyik részét, és otthagyja a másikat. A fejét akkor is lerágja ha nem éhes. Így öli meg.
3/23 A kérdező kommentje:
De télen nem bagzanak. Meg ez más mint a bagzomacska hangja... Vagy valami más állat beköltözött?
2015. jan. 26. 17:03
4/23 anonim válasza:
Télen is bagzanak, hogy tavaszra legyen kismacska. Kandúrom van, az meg bizony épp kezdi az időszakot. Ugyanakkor a nyest simán felköltözik a padlásba. Meg az is eszik egeret. Meg elrágja a kocsikábeleket, de az nem természetes tápláléka.
5/23 anonim válasza:
Valószínűleg a Matt Démon van a padlásodon.
Most úgyis Magyarországon forgat, beugrott egy kicsit a padlásodra zörögni.
6/23 A kérdező kommentje:
Nyest? Arra nem is gondoltam. Arrol hallottam már hogy rettenetes hangja van. Lehet, hogy ez lesz az. Keresek videót...
2015. jan. 26. 17:12
7/23 anonim válasza:
Ne ess pánikba, nem démon van ott. Csak szellem, esetleg csupakabra.
8/23 anonim válasza:
9/23 Spilerke válasza:
A következő történt: mivel valószínűleg igen beképzelt vagy értve ezt a fantáziádra az egészet, csak belemagyarázod magadnak a hangok származhatnak egy patkánytól egértől, vagy egyszerüen a szomszédból visszaverődő hangokat hallod. A kaparázás valószínűleg egy rágcsálótól származik erre gondolom a macska is rájött és megette az egér fejét ügy lezárva.
10/23 anonim válasza:
Nem mersz felmenni a padlásra, ahol egerek vannak, de láttál egy egeret fej nélkül. Akkor hol láttad azt? Lehet csak levitte a macska? Mert nekem nagyon nem tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!