Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől lehet egy szkeptikus...

Ozmium42 kérdése:

Mitől lehet egy szkeptikus válasz hozzáértő?

Figyelt kérdés
Sok kérdező és válaszadó azzal próbálja elhárítani a szkeptikus válaszokat, hogy "csak olyan írjon, aki ért hozzá". Ha én valamiről azt az álláspontot képviselem, hogy nem létezik, akkor ezt hogyan tudom "hozzáértő" módon előadni, hogy sem hozzá nem értő, sem troll ne legyek?
2015. jan. 13. 20:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi van, ha nem a "hülye kérdésen" húzza fel magát?

Hanem mondjuk az emberi hülyeségen. Az irreális, szürreális nonszensz hülyeségen.

Tök jó, hogy vannak olyan emberek, akiket soha semmi hülyeség nem zavar. Komolyan.

Úgyhogy légyszíves ne... ez annyira fárasztó.

2015. jan. 14. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:
38%

Engem tényleg nem érdekel, ha valaki olyanban hisz, ami szerintem hülyeség, soha nem húzom fel magam ilyesmin, ha nem engem terrorizál vele.

Na, de nem vagyunk egyformák.

2015. jan. 14. 12:01
 13/13 anonim ***** válasza:
22%

Sehogy.

>> Azok a szkeptikus válaszok, miszerint "egy csillagot láttál", "álmodtad", "hülye vagy", "legközelebb azzal jössz, hogy elvittek és megdugtak", sem nem értelmesek, sem nem hozzáértőek. :)

Van aki abban hisz, hogy csillagot látott, álmodott, vagy bolond. Ha az a személyes hite, miért szkeptikus troll?

&

Akit nem érdekel, hogy más miben hisz, akkor mit érdekli a szkeptikus hite és válasza?

&

Jól nézünk ki, ha mindenkit idegbetegnek titulálnak, akiket idegesít az ostobaság. Vagyunk egy páran.

2015. jan. 14. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!