Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hová lettek az ezotériában...

Hová lettek az ezotériában hívők az oldalról?

Figyelt kérdés
Minden kérdésre csak szkeptikusok meg trollok válaszolnak, ez kezd nagyon idegesítő lenni, hol vannak a moderátorok, hogy kiszűrjék a kategóriába nem illő válaszadókat?! Ami a legfontosabb, hogy mindenki hitehagyott lett már, vagy pedig a hívők kerülik ezt az oldalt?!

2014. aug. 24. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
A szó jelentése nem egyezik a jelenlegi tartalmakkal . Misztikum kategóriába bele keverték a boszorkányságot , szerelmi kötést halott idézést és más praktikákat is . Az ezotéria belső kört jelent , letisztult formában tudósok művészek titkos tanok beavatottjai tartoznak bele . A tömeg inkább az exotéria peremén található a pénzgyarapítási praktikák sorselkerülő módszerek és más beavatkozások (mint pl hipnózis az előző életek feltárására)által tévutak zsákutcájába került . A keresők a mezotéria irányába a lényeget próbálják felkeresni önismereten és a természeten keresztül megérteni . Itt ritkán kapsz a használható adatot vagy segítséget .
2014. aug. 24. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Itt vannak ők is csak kevesen.

Nem vagyok itt régóta , de igen a tapasztalataim nekem is hasonlóak mint neked.

Sokan ezt az oldalt csak unaloműzésre hasznàljàk sajnos .

2014. aug. 24. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Éppen azért amit mondasz, hogy inden kérdésre csak szkeptikusok meg trollok válaszolnak, kerüljük itt ezt a témát, vannak olyan honlapok, ahol hasonszőrűekkel lehet ilyen témákról beszélgetni, oda ők nemigen járnak.
2014. aug. 24. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Mi akadálya van annak, hogy a szkeptikusok és trollok mellett a sötétek is írjanak? Semmi. Ahogyan a moderátorok nem törlik a szkeptikusok válaszait, ugyanúgy nem törlik a butákét sem. Tessék csak nyugodtan írni.

Sokan azt reméljük, hogy azért fogynak a "hívők" itt, mert nem volt hiábavaló sok okos értelmes választ adni, s rájöttek, mennyire rossz úton járnak.

Sajnos, ez csak illúzió.

2014. aug. 24. 14:29
 5/7 anonim válasza:
35%
Én nem régen regisztráltam az oldalra, és leragadtam egy másik kategóriánál, mert pár kérdés és válasz olvasása után úgy éreztem mindenki nevetségesnek vagy viccesnek találja ezt a kategóriát (az ezotériát), így nem is néztem be többet ide. Talán nem ez a megfelelő oldal a komoly ezotériásoknak mert tényleg túl sok itt a troll.
2014. aug. 24. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem azért fogyatkoztak meg az ezosok, mert rájöttek, mekkora ostobaság ez az egész. :-(
2014. aug. 24. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ezotéria hívők egyáltalán nincsenek kevesebben, csak féltik a leszűkült nézeteiket, hogy azok nem az általuk féltve őrzött módon leszek megválaszolva. Pedig más, s más magyarázat is van az ezoterikus jelenségekre, ami már egy ezotéria hívőnek nem esik jól hisz a hitüket kérdőjellemzik meg a weboldal pedig pont az ilyen válaszok miatt alakult meg nem azért, hogy bólogassanak egymásra a felhasználók.

Példaképpe: "Láttam egy szellemet most mit csináljak?" -

"Emeld meg a rezgésszámod, s médiálj sokat, esetleg tudd meg mit akar tőled."

Ez pedig nem igazi válasz, csak egymásra bólogatás ilyen alapon jó is, hogy megritkultak. :D

2014. aug. 24. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!