Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miként tudnám növelni az...

Miként tudnám növelni az ezotériában való hitemet?

Figyelt kérdés

J ügynök kérdése:

Mint látjátok növelni szeretném az ezotériában való hitemet és ebben minden bele tartozik az ufók, vámpírok, szelemek, reinkarnáció stb. pedig elhihetitek mindent elkövetek, hogy hinni tudjak, mivel úgy gondolom, hogy a hit fontos lehet számomra ezáltal részese leszek egy Tőlem távol-álló dolognak mióta elhitetem magammal azt, hogy tudok hinni jobb ember lettem nem vagyok már annyira bunkó paraszt, aki azelőtt voltam. De minél többet olvasom ezt a topicot annál inkább elveszítem a hitemet az ezotériában mit tehetek ellene, hogy butítsam magamat? komoly válaszokat kérek!

2014. máj. 15. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Foloslegesen torod magadat. Vard meg, amig lesz egy 'ezoterikus' tortenes vagy ateles az eletedben, egy sajat borodon valo tapasztalas. Azutan mar nem lesz szukseged hinni, mert TUDNI fogsz valamit.
2014. máj. 15. 20:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem akkor nincs más dolgom, mint kivárni köszi a választ. :D
2014. máj. 15. 21:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Remélem azért nem kell sokat várni be van táblázva a napirendem talán hétfőn lesz egy kis időm rá, de a csütörtök is jó!
2014. máj. 15. 22:01
 4/6 anonim válasza:

Szerintem Te trollkodsz :D

Ha tényleg érdekel az "ezotéria" előbb olvass el 5 különböző oldalon erről a szóról definíciót. Nincs olyan, hogy ezotéria ez csak egy gyűjtőfogalom. Az ilyen vámpír hülyeségek szerintem nem illenek bele. Sokan elvesznek a hülyeségekben. Nem azért élünk, hogy higgyünk, hanem azért hiszünk, hogy éljünk.

Én csak a tényleg logikusnak tűnő, megfelelő üzenetű infókat fogadom be, nem dogmatizálok és semmi sincs kőbe vésve...

2014. máj. 17. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én megértelek kedves barátom és tudom, hogy ez is csak egy újabb teszt kérdés, ahogy az összes többi, mivel én vagyok az éned egy parhuzamos valóságból. Ezek az egyszerű humanoidok sosem fogják megtudni, hogy mi háromnegyed részben földönkívüliek vagyunk én azt mondom neked, hogy továbbra is kutatsuk az elbutulást. ;)
2014. máj. 25. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak szólok, hogy tegnap felhívtam anyánkat és üzeni, hogy jól van és az apánk pár hónap múlva szabadul tehát van ok az örömre. :D
2014. máj. 25. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!