Aki az ezotériában ide ír, szokta olvasni a kvantumfizikát is?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 22:09
1/4 anonim válasza:
SZinte biztos, hogy van iylen, tekintve az itteni kérdések sokszínűségét, de szerintem az emberek 90%-a úgy ír ide választ, hogy vagy csak véletlen látta meg a kérdést és nem bírta megállni, vagy simán csak trollkodiik, mert mindenképp a legkomolytalanabb ez a aktegoria ilyen téren.
2/4 anonim válasza:
Én mindent szoktunk olvasni még kvantumfizikát is, mert amikor zolika vagy más kvantumfizikus troll ide beír egy kérdést utána szoktam nézni, hogy igaza van-e vagy sem. :-D
3/4 nemelfogult válasza:
Aki múltkor egy kérdésre ezt válaszolta... az biztos nem.
„A kvantum fizikát a fizikusok is szükséges rosszként szokták említeni. Azaz nagy valószínűséggel nem igaz.
Mivel mindennek oka van és okkal történik. Az hogy nem ismerjük az okát, attól még nagy valószínűséggel annak igenis oka van! Tehát ennyit a kvantum fizikáról....”
4/4 anonim válasza:
Ahogy az összes szkeptikus, utánanézek mindennek, amiről szó van. Persze, amit tudok, azt csak leellenőrzöm, mert nem akarok a netről copyzós Zolika szintjére süllyedni. A kvantumfizika nem különös erősségem, de a bölcsészettudományok többsége igen. A legtöbb ostobát már ezek alapján is meg lehet cáfolni.
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!