Milyen követ, kristályt vegyek 5 éves lányomnak, akinek szeretném az önbizalmát növelni, ill. a borzasztóan kényes, vékony és hófehér bőrét erősíteni, egészségessé tenni?
Nem tudják kigyógyítani egy bakteriális fertőzésből, ami ráadásul a pofiján van :(
És nem utolsó sorban hogyan használjam?
Esetleg egy szakembert tudtok ajánlani?
Ez csak egy babona. Semmilyen kristály nem hatásos. bármennyire is mondják. Legfeljebb vannak,akik beképzelik maguknak, hogy hat.
Adj inkább a lányodnak sok tejet, gyümölcsöt, egyen változatosan, az teszi egészségesebbé.
Az önbizalmát pedig azzal növelheted, ha feladatokat bízol rá, és hagyod, hogy önállóan oldja meg.
Természetesen ezek megvannak.
A kövek meg nyilván nem ártanak, legfeljebb használnak. A placebo hatás meg ismert és bizonyított...
Mi a csillagjegye? Szerintem ahhoz illőt válassz, gyermekkoromban én is kaptam ilyet.
Az achát-ot tudom ajánlani, bátorító és a bőrnek is jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!