Ti hogy mossátok a kényes (pl. : flitteres, hálós, egyéb) felsőket, pólókat? Mosógépben? Van valakinek praktikája, hogy lehet az ilyeneket gében mosni?
Talán érdekesen hangzik a kérdés.
Mi eddig mindig lavórban mostuk a felsőket, de mivel sokszor vegyszer is kerül bele, kifakul a felső egy-egy helyen, és többnyire használhatatlanná válik. Ezért szeretnék valami megoldást, amivel gépben is moshatóak lennének.
Szia!
Én a flitteres felsőket is gépben mosom, csak kifordítva. A hálós és egyéb cuccokat pedig előbb beteszem egy kispárna huzatába, hogy sehova se akadjon be, utána az is megy a gépbe.
Remélem, segítettem.
vegyél mosózsákot. a DMben, de sztem a Rossmanban is lehet kapni, vagy akár a 100as boltban.
nagyon jó, én abban mosom a melltartót, bugyit, kényesebb dolgokat. nagyon jó, mert át tudja járni a mosószer rendesen, mivel egy hálószerű anyagból van, és nagyon erős, tartós.
ilyen: [link]
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Ki fogom próbálni a huzatos módszert és a mosózsákot is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!