Lányok: szoktatok hálós harisnyát hordani?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran és milyen szìnben?2012. aug. 31. 14:27
1/9 anonim válasza:
Amikor Fradimeccs van.. Utàna mindig :D lopjuk a hàlót a kapuból
2/9 anonim válasza:
Neccre gondolsz? Igen, néha. Feketében és buliba, mert néha rib@ncosan tud kinézni, de ott meg nem sokat számít...
4/9 anonim válasza:
kérdező a neccharisnyát a k*rvák hordják
ezt jó lesz ha megtanulod
5/9 anonim válasza:
Előfordul. De csak feketét. Szerintem, ha a szoknyából nem rakod ki a p... meg a dekoltázs is szolid, nem rosszlányos.
8/9 anonim válasza:
Hordanék, mert bakancshoz jól nézne ki, de nem találok sehol se..hol lehet kapni? Néztem kínaik tömkelegében, de csak színes volt, fekete nem:(
9/9 anonim válasza:
Szinte mindig azt hordok szoknyához, rövidnadrághoz, én kínaiban veszem mindig, combfix változatban is van nekem, nagyon szeretem. És még csak krva sem vagyok... hihetetlen mi? Ja és csak feketét hordok, a színes nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!