Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyire lehet hinni az...

Mennyire lehet hinni az ezotériában, tényleg hatásos?

Figyelt kérdés
Sok ismerőstől hallottam nekik segített bármiről is legyen szó,kiszeretném én is próbálni ,mert engem is érdekel!

2014. márc. 19. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
babona az egész. De ha hisz benne valaki, akkor azt hiszi, hogy segített neki.
2014. márc. 19. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Ezoteria tiltott tanítások.

Azért volt tiltva mert az átlag ember többet árt vele mint használ. Ez a ma emberére is igaz.

Ha nincs tudatosság, akkor az vissza fog ütni. Márpedig az emberek 90%a tudatosság nélkül használja. Tapasztalat...

2014. márc. 19. 20:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy még az is így gondolja, aki hisz benne. Ezek szerint egyetértünk, hogy semmi értelme az egésznek.
2014. márc. 19. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:

ezoteria...az mi??

csak egy gyűjtőfogalom, és mint ilyen hogy lenne hatásos.

rosszul írtad ki a kérdésed!

2014. márc. 19. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Az ezotéria olyan akár egy hivatásos sarlatán, ha elhiszed akkor segít, akik pedig nem hiszek benne csak nevetgélnek hisz oly szórakoztatók vagytok. :-D
2014. márc. 19. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
Persze hogy hatásos. Komoly agyi defektust és erőteljes szellemi leépülést okoz, ha nagyon belebonyolódsz.
2014. márc. 19. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
36%
A "hülyék menedékének" szokás hívni, ami nem áll túl messze a valóságtól. Nem menedéket, hanem kiszolgáltatottságot nyújt. A hívés hatásos, a placebóhatás miatt. De már volt olyan is, hogy egy ezós ember be akarta bizonyítani a reinkarnációt, és emiatt öngyilkos lett. Na, ezzel nem magán, hanem az emberiségen segített. Egy hülyével kevesebb.
2014. márc. 19. 22:24
 8/11 Laylah ***** válasza:
14%
2-es és 4-es válaszát vedd figyelembe. Ebből a kettőből akartam összegyúrni a mondanivalóm, de ők leírták már. :)
2014. márc. 19. 23:47
 9/11 anonim ***** válasza:
pont olyan kérdés, mint az, hogy "hogyan kell elkészíteni az ételt?"
2014. márc. 20. 09:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy a normális válaszokat miért kell lepontozni. Utána pedig a "drága kis ezósok" siránkoznak, hogy a "semmiért" 0%-on állnak, és hogy ez mennyire minősít minket. Nevetséges.
2014. márc. 20. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!