Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyire lehet hinni az...

Mennyire lehet hinni az ezotériában, tényleg hatásos?

Figyelt kérdés
Sok ismerőstől hallottam nekik segített bármiről is legyen szó,kiszeretném én is próbálni ,mert engem is érdekel!

2014. márc. 19. 20:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az ezotériának számos irányzata, "tanítása" van, némelyik ellentmond a másiknak. Tehát egy gyűjtőfogalomról beszélünk, egységes hatást tulajdonítani neki már ezért is értelmetlen.

Nem lehet "kipróbálni". Ha vonzanak bizonyos irányzatai, el lehet mélyedni benne. Természetesen a - valódi értelembe vett - szkepticizmus itt sem árt, viszont érdekes összefüggésekre lehet idővel rájönni, és ahogy egyre tudatosabban élsz, egyre több fejlődik a "személyiséged" (itt nem az egóra gondolok). Ha van valami hatása, akkor valahol itt érhető tetten.

2014. márc. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!