Mennyire lehet hinni az ezotériában, tényleg hatásos?
Figyelt kérdés
Sok ismerőstől hallottam nekik segített bármiről is legyen szó,kiszeretném én is próbálni ,mert engem is érdekel!2014. márc. 19. 20:31
11/11 anonim válasza:
Az ezotériának számos irányzata, "tanítása" van, némelyik ellentmond a másiknak. Tehát egy gyűjtőfogalomról beszélünk, egységes hatást tulajdonítani neki már ezért is értelmetlen.
Nem lehet "kipróbálni". Ha vonzanak bizonyos irányzatai, el lehet mélyedni benne. Természetesen a - valódi értelembe vett - szkepticizmus itt sem árt, viszont érdekes összefüggésekre lehet idővel rájönni, és ahogy egyre tudatosabban élsz, egyre több fejlődik a "személyiséged" (itt nem az egóra gondolok). Ha van valami hatása, akkor valahol itt érhető tetten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!