Nem tudom elképzelni, hogy a halál után nincs semmi, de azt sem hogy van valami. Mit tegye?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 13:07
11/25 anonim válasza:
Ha sem a "van"-t, sem a "nincs"-et nem tudod elképzelni, képzelőerő nem kell ahoz, hogy elképzeld mindkettőt. Egyszerre.
Ezt nevezik LEHET-nek és megoldódott a kérdés.
Lehet, hogy van (soksk számára), lehet, hogy nincs (a gondolkodóknak), de ami vagy van, vagy nincs gondolkodásra érdemtelen...
13/25 anonim válasza:
van élet a halál után,de bizonyitani eddig nem tudták, volt több olyan eset amikor valaki részletesen emlékezett az előző életére egyes elméletgyártók szerint halhatatlanok vagyunk a testet a fogamzástól számitott 15-50 napk között szállja meg a lélek, a földi életre büntétésből küldik a lelket, és sajnos csak rendkivül ritkán emlékszik előző életére.Mindig ujra kell tanulnia, ez is része lehet a büntetésnek azért a bűnért amit valahol máshol de az is lehet hogy a földön követett el.
14/25 anonim válasza:
Csak azt tudom ajánlani, hogy ne foglalkozz vele. Ha váratlanul jön az elmúlás vagy már egészen öreg korban akkor ez már nem kérdés. A kettő között meg a rettegés széles területe.....
Tereld el a gondolataidat és/vagy szedj gyógyszert. Én is ezt teszem.
15/25 anonim válasza:
Kedves kommentezők!Örülök, hogy ennyi értelmes válasz érkezett erre a kérdésre, látszik, hogy komoly és művelt emberek írtak. Akinek meg remény, hogy örökké él, hát az reménykedjen!Aztán majd "meglátja!"...
16/25 anonim válasza:
Vannak olyan kérdések, amire a korrekt válasz, hogy "nem tudom". Jobb ezt elfogadni, bátran kimondani. És vannak még ilyenek pl. mekkora a világ, mi volt a teremtés/ősrobbanás elött, stb.)
17/25 anonim válasza:
A halál után van élet.Valakinek a mennybe,valakinek a pokolba.Ha hiszed Isten létezését,és megvallod bűneid előtte,és őt követed akkor a mennybe kerülsz.Próbáld ki hogy létezik Isten.Imádkozz,és kérd hogy mutassa meg hogy létezik.
18/25 anonim válasza:
Nem olyan egyszerű az 17-es... Van Isten, de nem csak Pokol És Mennyország létezik (Purgatórium). Egyébként meg nem biztos, hogy vak hittel üdvözülsz, először próbáld ésszel is felfogni- teljesen nem lehet, de a lényegét.
19/25 anonim válasza:
Reálisan.
Előbb vagy utóbb biztosan megtudod, megtudjuk. Addig maradjon titokban :)
20/25 anonim válasza:
Isten van!!! Ha hiszed ha nem én tudom érzem! Ő alkodta ezt a vilagot es Ő szeretet minket annyira hogy életel ajandekozott meg! Sőt ennel sokkal többet tett elküldte a Fiàt mi bűneinkért, hogy aki hisz Benne el ne veszen hanem örök élete legyen. ( Biblia: János evangéliuma 3 rész 16 vers.) Isten készitett számunkra helyet de itt a földon dől el hogy hová kerűlsz az élet után: az Mennyországba ahol az örök boldogság bár vagy a Pokolba ahol csak örök szwnvedés vár.De az élet itt lenn csak Istennel igazi élet! Kivanom hogy találd mwg Őt aki téges ennyire szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!