Szerintetek van élet a halál után? Úgy értem amikor meghalunk nem látunk semmit nem érezzük az illatokat nem halljuk a zajokat ezt nem tudom elképzelni. Szerintetek?
van élet a halál után mert én már halott vagyok..
kicsi kislányvoltam még amikor ugyhaltam meg hogy a gép elött ültem...
és hát itt a szellemem és tudok gépezni is de nem billentyűzetet nyomom hanem az elméimmel irányítok mindent szóval földihalandó van élet a halál után
van! Pro szellemidézőső bebizonyították : ha egy ember meghal, mindegy h h akk egy sötét helyre kerül.. Előtte egy fényes ˝alagút˝ .. Ha elindulsz előre, magával ragad.. A biblia következik.. Isten dönt a sorsodról.. DE!!! Ha a sötétben maradsz, ész természetesen haltál meg, v már semmi esélyed h pl újraélesszenek, akk szellemként leszel a földön.. HA úgy halsz meg, h pl nem lőttek felybe :D akk túl élheted.. De ha inkább a fény, mer szellemet nem kockáztatsz, akk hiába próbálnak újraéleszteni
Nagyjából ennyi :) mármint a lényeg.. Utánna már nem tom mi lesz a szellemekkel..
Gondolj arra, hogy a születésünk előtt is már 15 milliárd évvel létezett a világegyetemünk, akkor is amikor még nem létezett a Föld, Nap, Tejútrendszer galaxis.
Csak a Tejútrendszerben 200-400 milliárd csillag van. A világegyetem megfigyelhető részében most 3×10^23 csillagot sejtenek, ehhez képest az ember sejtjeinek száma törpe szám, csak 10^13 körüli. Ebben az emberi aggyal szinte felmérhetetlenül hatalmas világegyetemben, ugyan mi szükség lenne egy emberi "lélek" megőrzésére, mikor tízmilliárdszor annyi csillag van mint nekünk sejtünk, galaxisok keletkeznek és pusztulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!