Félix96 kérdése:
Mi vár a halál után?
Figyelt kérdés
Mivel ma fogok meghalni furdal a kíváncsiság mi vár a halál után vagy mit érez a ember mikor meghal :'(
Mivel tottál össze omlottam nem akarok félelemel távozni csak simán meghalni.
Szerintetek mi vár a halál után?
2014. dec. 17. 01:11
1/29 anonim válasza:
Én valahol ezt hallottam, valami régi cucc szerint ez: Először lemész a Pokolba, ott visszanézetik veled a hibáidat, hogy tanulj belőle, utána van egy fa, amin el kezdhetsz fölmászni a Mennyországba. Utána meg kis idő múlva újjászületsz.
2/29 anonim válasza:
Semmi. A tudomány jelenlegi állása szerint a halál pillanatában szenvedés és fájdalom, utána viszont semmi. Megsemmisülsz, elpusztulsz, nem létezel többé.
3/29 A kérdező kommentje:
csak van valami a tudat nem tűnhet el ha meghalsz valaminek lennie kell nem tudom elképzelni hogy halál után semmi max egy örök álom vagy reinkarnáció ezt a 2 lehetőséget gondolom :/ de majd ma megtapasztalom úgy is.
2014. dec. 17. 01:45
4/29 anonim válasza:
Miért, mielőtt megszülettél, létezett bármi belőled? Éreztél belőle valami, hogy lett volna előző életed vag yilyesmi? Ugye hogy nem. Utána se fogsz.
5/29 A kérdező kommentje:
tehát nem kell ma félnem a haláltól?
2014. dec. 17. 02:00
6/29 anonim válasza:
Én is azt akartam írni, mint a 4-es:
Nagy valószínűséggel ugyanaz, mint ami a születésed előtt volt.
7/29 anonim válasza:
Na de várjál!!! Kérdéskifejtésed első sora... Ne csináld máá légyszi!!
8/29 A kérdező kommentje:
Valamennyire hiszem ha már létrejött a tudatom nem fog csak úgy eltűnni hanem a Másvilágra kerülök ahol valami lesz de szerintemélő tudat nem psztul el teljesen :/
Mind1 ma majd megtudom hova is kerül a ember lelke ha magamis oda távozok.
2014. dec. 17. 02:11
10/29 A kérdező kommentje:
nincs kedvem ilyen világban élni örültem hogy szép napokat éltem meg a utolsó időkben ezzel zárom le.
2014. dec. 17. 02:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!