Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Bepillantást nyertem párhuzamo...

Bepillantást nyertem párhuzamos világokba?

Figyelt kérdés
Egy elmélet szerint valahányszor döntés előtt állunk,például,hogy milyen ruhát vegyek fel reggel,meg kettőződik a világunk és lesz egy olyan világ,ahol a másik ruhát választottam,vagy éppen kávé helyett kakaót ittam. Persze nem csak kettőződnek a világok,hanem annyiszor osztódnak,ahány döntési kimenetel lehetséges,például,egy három ágú kereszteződésnél mindhárom irányba el fogok menni,csak épp minden irányt más-más világba fogok kiválasztani. Amikor mélyebb tudatállapotban vagyunk,például az álmodási időszak alatt,vagy éppen amikor felkelünk az álmunkból,de még mindig "kómásak" vagyunk,ilyenkor alfa szinten tartózkodunk. A mélyebb állapot által valószínű,hogy közelebb kerülünk a párhuzamos világban lévő énjeinkhez. Az álom akár bepillantást nyújthat ezen világokba,5 dimenziós tér formájában. Na,de a lényeg,hogy egyre többször veszem észre,hogy miután felkelek és még picit kábult vagyok,megváltozik a világban. Minél többször figyelek a felkelésem utáni időszakra,annál többször veszem észre a változásokat. Ma például,a buszon ülve elaludtam,és amikor felkeltem,más ruhában voltam,mint amiben elaludtam. Reggel két ruházat közül választottam,és pont abba keltem,amelyiket mégis visszaraktam a szekrénybe! Nagyon sokszor történt velem ilyen,és ehhez hasonló esemény,mindig megváltozik valami,csak figyelni kell. A ruházatom,persze nem maradt megváltozott állapotban,csak kb: 30 másodpercig volt más. Régebben azt hittem,hogy ez alvásparalízis,viszont azért nem lehet az,mert paralízis közben a test mozdulatlan,én viszont teljes mértékben tudok mozogni. Ez egy nagyon érdekes dolog szerintem. Veletek történt már hasonló? Szerintetek,ilyenkor bepillantást nyerünk párhuzamos világokba?
2014. dec. 4. 12:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10. én nem állítottam fel elméletet, csak leírtam egy tapasztalatot, ami hasonló a kérdezőéhez. Valamint felvetettem a végén, hogy az agyunk ennyire átver, vagy létezik amit a kérdező gondol. Hiába állítasz bármit, és bárki állíthat bármit, erre biztos magyarázat nem létezik.
2014. dec. 4. 18:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha nagyon valósághűt álmodsz, ami még fáj is, érzel dolgokat, az megtörténik egy másik éneddel csupán te látod álomként. Én mindig látom 1-2 énem a párhuzamos világban, mikor alszok.
2014. dec. 4. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Nincsenek párhuzamos világok. Ez csak egy apró hiba a Mátrixban, és bíztunk benne, hogy senki nem veszi észre, de tévedtünk. Igyekszünk javítani a hibát, de addig is megkérnénk mindenkit, hogy kezelje bizalmasan az ilyen eseteket!
2014. dec. 4. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Ilyen vonatot én is hallottam álmomban, zörgött, zakatólt és mikor felébredtem ugyanúgy hallottam vagy 10 másodpercig. Nem tudom mi lehetett ez :/
2014. dec. 4. 21:56
 15/17 anonim ***** válasza:

#11: ja, nem is neked írtam, csak ez a négy dolog jutott eszembe, azért írtam így számozva, felsorolva.

Elsősorban a kérdezőnek válaszoltam, pluszban a legvégén az #5-ösnek.

Úgyhogy nem neked szólt :)

2014. dec. 5. 10:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Elnézést, logikus. Előbb sorszámoztad, majd akihez szólt, ott volt a #. :-)
2014. dec. 5. 12:34
 17/17 anonim válasza:

Velem is gyakran van hasonló.

Néha az álmaim figyelmeztetnek dolgokra (egyszer így úsztam meg egy súlyos balesetet), máskor meg olyan, mint amit már korábban írtak előttem.

Egyszer, úgy 2-3 éve otthon Tv-ztem a nappaliban, egyedül. Majd volt egy olyan megérzésem, hogy be kell mennem anyu szobájába. El is indultam (a ház másik végén van), de útközben fura érzés kerített hatalmába. Zajt hallottam onnan, de mintha nem onnan jönne, hanem nagyon távolból, és nem e világi, mintha csak emlékeznék rá.

Parkettán szétszóródó gyöngyök hangjára emlékeztetett, de nálunk mindenhol szőnyeg van. Utána egy riadt női sikoly, majd férfihangok egymás szavába vágva egy ismeretlen nyelven. Majd hirtelen az egész elmúlt, és megint a "jelenben" voltam. Megnéztem a szobát, de nem esett le semmi, nem szóródott ki semmi, minden a régi volt.

2014. dec. 5. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!