Bepillantást nyertem párhuzamos világokba?
#11: ja, nem is neked írtam, csak ez a négy dolog jutott eszembe, azért írtam így számozva, felsorolva.
Elsősorban a kérdezőnek válaszoltam, pluszban a legvégén az #5-ösnek.
Úgyhogy nem neked szólt :)
Velem is gyakran van hasonló.
Néha az álmaim figyelmeztetnek dolgokra (egyszer így úsztam meg egy súlyos balesetet), máskor meg olyan, mint amit már korábban írtak előttem.
Egyszer, úgy 2-3 éve otthon Tv-ztem a nappaliban, egyedül. Majd volt egy olyan megérzésem, hogy be kell mennem anyu szobájába. El is indultam (a ház másik végén van), de útközben fura érzés kerített hatalmába. Zajt hallottam onnan, de mintha nem onnan jönne, hanem nagyon távolból, és nem e világi, mintha csak emlékeznék rá.
Parkettán szétszóródó gyöngyök hangjára emlékeztetett, de nálunk mindenhol szőnyeg van. Utána egy riadt női sikoly, majd férfihangok egymás szavába vágva egy ismeretlen nyelven. Majd hirtelen az egész elmúlt, és megint a "jelenben" voltam. Megnéztem a szobát, de nem esett le semmi, nem szóródott ki semmi, minden a régi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!