Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a Philadelphia...

Mit gondolsz a Philadelphia kísérletről?

Figyelt kérdés

Szerintetek megtörtént vagy csak legenda lenne?

Ha megtörtént mik a cáfolatok rá szkeptikus oldalról?

[link]

vagy

[link]

Itt elolvashatjátok miről van szó, szerintem igen érdekes.

2014. jan. 1. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Dyatlov rejtély (halálhegy) Ezt a filmet látnod kell!!!!
2014. jan. 1. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Érdekes, hogy egy általam korábban olvasott verzióhoz képest más a két belinkelt oldalon a történet.

Ott is úgy volt, hogy látták a hajó "lenyomatát" a vízen, de szó sem volt zöld ködről. Még annyi is volt a különbség, hogy a legénységnek a visszatérés után nem csak hányingere volt, hanem egyesek súlyos égési sérüléseket szenvedtek, továbbá volt, aki megőrült.

Nem tudom, mit gondoljak róla.

Volt egy érdekes másik történet is, amit olvastam, de sajnos már a részletekre nem emlékszem. Ebben egy apuka épp ment ki a házuk elé, köszönteni az érkező vendégeket, majd félúton a vendégek szeme láttára egyszerűen eltűnt, köddé vált, és soha többé nem lett meg. A helyen, ahol eltűnt, még egy darabig lehetett hallani a távoli kiáltását.

Az biztos, hogy érdekfeszítő történetek, de nem foglalok állást velük kapcsolatban.

2014. jan. 1. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

azért más, kedves kettes válaszoló, mert sok bulvárlap összemos két kísérletet, ami elvileg más volt.

a montauk projeckt

és a philadelphia kísérlet

2014. jan. 1. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Hülyeség.Már az alapkoncepció hülyeség hogy a 40'-es években ilyennek csak a közelében lettek volna.

(zárójelben:ma se vagyunk a közelébe sem.Zárójel bezár)

"Ha megtörtént mik a cáfolatok rá szkeptikus oldalról? "

Ha megtörtént,akkor nem lehet cáfolni.Ez körülbelül olyan mondat volt,mint hogy:"Ha megtörtént a tatárjárás,akkor mi rá a cáfolat?"

És az utolsó soraidhoz:Érdekesnek érdekes,de túlmisztifikált bulvárvackokra nem fogok időt fecsérelni.Én is ki tudok találni rohadt jó sci-fi sztorikat néhányat Microsoft World-ben le is írtam,mert kedvem támadt hozzá.

2014. jan. 2. 13:41
 5/7 nemelfogult ***** válasza:
60%

Elég sok jel utal arra, hogy ha van is mögötte valami, maga a mostanra legendává vált sztori nem felel meg a valóságnak.

Az például biztos, hogy a fő figura a történetben (Allende vagy Allen és más álneveken szereplő) egy dezinformátor, ami csöppet nem zavarta pl. Berlitzet, hogy megírja a könyvét ami által a dolog ismert lett.

2014. jan. 2. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon érdekes történet, és valóban, én is úgy tudom, hogy két dolog történt, ez, és a Montauk-projekt. Van sok furcsa dolog a világban, amikről az emberek vagy nem tudnak, vagy csak keveset. Vannak olyan vélemények is, hogy ezekhez a kísérletekhez a földönkívüliek adták a technikákat, ötleteket.

Egyébként akik itt szkeptikusnak vallják magukat, azoknak egy része egyszerűen nem az! Kapásból tagadnak, és ez nem más, mint pusztán anyagelvű világszemlélet. Az ő saját világképüket, nézetüket vetítik ki minden olyan dologra, ami számukra nem megszokott, furcsa, és nem találnak rá magyarázatot. Még véletlenül sem adják meg az esélyét annak, hogy talán igazak az ilyen dolgok! Ők még talán a saját szemüknek sem hisznek. Aki valóban szkeptikus, az szerintem úgy áll hozzá, hogy hihetetlen, de ki tudja, lehet, hogy igaz, nem tudhatjuk. Tehát nyitottan. De ezek meg minden ilyen dologra rávágják, hogy kitaláció, fantázia, hülyeség, dezinformáció, marhaság, baromság, szemfényvesztés, lehetetlenség.

És az is érdekes, hogy MINDEN ilyen dologra ez mondják! Hiszen nehogy már valami igaz legyen, még véletlenül sem! Ezzel a hozzáállással a "szkeptikusok" magukat járatják le. Lehet, hogy félnek attól, hogy mi van ha mégis igaz, és nem nekik van igazuk? Más szóval féltik a véleményüket. Emiatt görcsösen kapkodnak, vergődnek, minden ilyen dolgot elutasítanak, egy cseppnyi nyitottság sincsen bennük. Nem akarnak gondolkodni, illetve nem akarnak a megszokott keretekből kilépni. Ez pedig nem vall normális hozzáállásra! Ha valami eltér a megszokott hétköznapi, materiális tapasztalatoktól, akkor már rögtön elutasítják. De sajnos így van ez a "tudósok" jelentős részével is. De lehet, hogy ők tudják az igazságot, csak elhallgatják.

2014. febr. 23. 01:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Máshogyan fogalmazva: a magukat "szkeptikusnak" mondó embereket egyszerűen nem lehet meggyőzni, mert ők elvből tagadnak mindent, ami eltér a megszokottól, ami nem kézzelfogható, nem érzékelhető, nem mérhető, nem elemezhető, és nem ellenőrizhető. Persze mindenkinek más a bizonyíték, ami sok esetben belátás, és nyitott gondolkodás kérdése.
2014. febr. 23. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!