Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Abortusz elkövetése után...

Abortusz elkövetése után büntetésből csak rossz történhet velem?

Figyelt kérdés
Mi az abortuszelkövetők büntetése? Mert ràm a teljes elszigeteltség, magàny, kilàtàstalansàg szakadt azóta.
2014. nov. 27. 12:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Az attól függ!

Kénytelen voltál elkövetni?

Hogyan élted meg utána? Milyen érzéseket hozott belőled elő?

Milyen érzéseket fojtottál el azóta? Milyen érzéseket fojtasz most el?

Privátban is válaszolhatsz...

2014. nov. 27. 18:11
 22/28 anonim ***** válasza:

# 19

Szívesen válaszolok a kérdésedre, ha Te válaszolsz arra, amit én tettem fel neked. Nem okoskodásnak szántam. (Feltételezem, hogy az ezzel kapcsolatos megjegyzést részben nekem is szántad.)

Mivel feltételezem, hogy nem te találtad ki magadtól, amit itt leírtál, egyszerűen pusztán kíváncsiság van bennem, hogy hol, milyen forrásból hallottad vagy olvastad.

Köszönöm, ha válaszolsz, és megosztod velünk.

2014. nov. 27. 18:13
 23/28 anonim ***** válasza:
70%
A múlton már nem lehet változtatni, a jövőn még igen.
2014. nov. 27. 18:18
 24/28 anonim válasza:
96%
Miért kapnál ezért valamiféle büntetést?Teherbe estél,de úgy döntöttél nem akarsz szülni.Ennek nagyon sok oka lehetett,és az a te dolgod hogy miért döntöttél így.De biztos nyomós oka volt,tehát fölöslegesen kínzod magad.Szerintem még mindig jobb egy abortusz,mint megszülni egy gyereket akit igazából nem akartál.Úgy a gyerek és a te életed is tönkrement volna.
2014. nov. 27. 18:19
 25/28 Spilerke ***** válasza:
94%
Csak abban az esetben kapsz érte büntetést, ha saját magadat bűnteted. Az ember legnagyobb büntetése a saját maga lelkiismerete, nyilván te megbántad, amit tettél és ezért bűnteted magad, erre vezethető vissza a magány és a kilátástalan helyzet, amibe kerültél.
2014. nov. 27. 20:05
 26/28 anonim ***** válasza:
".. Nagyon magànyosak vagyunk, rokonok sem làtogatnak minket, munkahelyemen egyedül vagyok ..." Már megbocsáss, de akkor hogyan estél teherbe?????
2014. nov. 27. 20:15
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a sok vàlaszt! Értelmes, feloldozó vàlaszokat kaptam, amik nagyon sokat segített. Mindenben igazatok van! Holnap írok bővebben! Jó éjt!
2014. nov. 27. 21:39
 28/28 anonim ***** válasza:
Neked is szép álmokat és tiszta szívből kívánok boldog életet!
2014. nov. 28. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!