Abortusz elkövetése után büntetésből csak rossz történhet velem?
Nincs büntetése az abortusz elkövetőjének, csak bebeszéli magának, ha hallgat a sok vakbuzgó abortusz ellenesre! Ha oka volt, amiért nem tartottad meg, akkor nincs miért bűntudatodnak lenni. A babának is jobb, ha nem születik meg, mintha nincsenek meg a felnövéséhez a megfelelő feltételek.
Elszigetelni csak te tudod magadat. Ezért senki nem fogja tőled távol tartani magát.
És lehet lepontozni:
Ez csak depresszió, melyet a vallási nézetek súlyosbítanak. Lehet a kolléganőd azért nem olyan szerencsétlen, mert nem egész nap azon rágódik, hogy miért tette.
Pár éve én is terhes lettem, nem akartam megtartani, már a csekket is megkaptam volna, aztán meggondoltam magam, 2 hét múlva elvetéltem.
Te honnan tudod, hogy megmaradt volna? Az is lehet, hogy ha te nem teszed meg, akkor megteszi a természet. Lehet pont az volt a sorsod, hogy tapasztald meg ezt az érzést, éld túl, és tanulj belőle, te pedig csak arra használod, hogy pokollá tegyed az életedet.
Azt szokták mondani, hogy amit kívánsz azt be is vonzod, vagyis ha egész nap csak azon siránkozol, hogy milyen vagy az biztos hogy olyan lesz az életed is. Tedd túl magad rajta, és fogadjunk, hogy a te életed is jobb lesz és a környezetedé is.
Nagyon sajnálom:(
Több abortuszod ne legyen...
# 15
Megkérdezhetem, hogy honnan származik ez a - meglehetősen meglepő - információ, amit itt tényként kijelentettél?
Miért, szerintetek mi lesz azzal az éretlen lélekkel, akit az anyja méhében gyilkoltak meg?!
Na, mondjátok meg, hogy szerintetek mi lesz vele! Ne csak okoskodjatok itt!!!
Ú, mi van itt... "Mi folyik itt Gyöngyösön?"
Nem értem a folyamatot. Tehát a magzatnak már van lelke, ezt mondod. Akkor az a lélek azt a testet választotta, mert ezt szoktátok mondani. De az a lélek előre tudja, mi lesz vele, mert ezt is szoktátok mondani. Tapasztalni akar, akkor is, ha tiszavirág életű, ezt is szoktátok mondani. Akkor elvileg neki ez nem meglepetés, ha meghal. De akkor miért maradna itt, ha ez volt a 'feladata'?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!