Szerintetek ezért lettem rosszul, es ezert almodtam rosszat? (lent)
Szoval... Tegnap elott atjottem paromekhoz, es egy ilyen szellem idozo kor, vagy mi volt az asztalon (nemtudom hogy hivjam, nem vagyok annyira penge ebben a temaban, csak a parom meg az anyukaja... Koralakban az abc betui,kor tetejen egy IGEN, lent egy NEM.) Meselte az "anyosom", hogy a nemreg meghalt nagybaytjaval beszelgetett, meg meg egy szemelyel, akirol nem tudja, hogy ki volt... Masnap ok elutaztak, es most en vigyazok a hazra meg a kutyara. Tegnap, miutan elmentek felhivott baratom anyukaja, hogy minden szoba kozepere rakjak sot, melle egy gyertyat es fustolovel minden szoba sarkaba rajzoljak a levegobe 10 vizszintes 8-ast. Es ezt ugyanugy minden nap, amig itt vagyok, es ne nyuljak a korhoz.
... Mert nagyon csunya energiai vannak... Ez tegnap meg is volt. Kicsit para volt , de nem nagyon hatott meg valamiert a dolog, foleg a haztisztitas utan. Elementem furodni, lefekudtem fuligero szajjal, es hajnali fel 5 korul egy nagyon rossz remalombol keltem fel... Nehezen visszaaludtam, es miota megint felkeltem rosszul vagyok. Meg nem tudnam mondani, hogy mi bajom van...Lehet, hogy a rossz energiaktol van?
nem! nem a rossz energiáktól van
de lehet hogy valamelyik szeánsz (akármelyik) előhozott belőled egy elfojtott érzést amit most fel kell dolgoznod.
De az is lehet hogy nincs összefüggés csak előjött valami
Ezt most ugy olvasd hogy en is sokmindenen mentem keresztul ilyen teren!!!! Az ember mikor valami fura dolgot csinal az agy rogziti. Ugye... ha esetleg emyhe felelemmel vagy valami rossz erzettel/gondolattal csinaltad a ritualet akkor ezt tudatalattin igy rogzitette az agy: felemetes dolog.. rossz.. esetleg valamk mas negativ erzes. Erted??? Szov negativam rogzitette az egeszet az agyad lehet tul reagaltad. Eljott az alom ido es valahogy ez a gondolat ez a negativ erzes elojott. Nagy sok kkal magy erovel hullammal jott a megativ ero az almodba es mikor felkeltel (mivel az alom a tulzott reszet juttatja eszedbe)... oh mindegy a telom tokolodott es elvesztettem a fonalat. Kovetkeztetes az egesz pereputtybol: a tortentek alomformajaban megsokkoltak es ezert van rosszerzeted. De mi valaszolok csak tippeket adunk te tudod igazabol mi a baj mi csak vazlatokat halmozunk fel te pedig kiszurod hogy mi toe
rtent veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!