Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon rosszul érzem magam...

Nagyon rosszul érzem magam azt álmodtam hogy lefeküdtem a hugommal. Még dolgozni sem tudok. Ti is álmodtatok már ilyet?

Figyelt kérdés
Iszonyú sz@rul érzem magam egész nap.
2013. jún. 10. 13:43
 1/10 anonim válasza:
86%

Én egyszer azt álmodtam,hogy lefeküdtem a bátyámmal.:D

Elmeséltem neki,jót röhögtünk,és ennyi.

Ezek csak álmok,nem a valóság.

Nyugi!!!

2013. jún. 10. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
En is almodtam mar ilyet a hugodrol. :) Bocs. A lenyeg, hogy az almokbol nem kell messzemeno kovetkezteteseket levonni. Egy napig szarul erzed magad tole, holnapra meg mar el is felejted.
2013. jún. 10. 13:56
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Eltértettek éjjel az ufók
2013. jún. 10. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, én egyszer anyáról álmodtam valami ilyesmit, még szerencse hogy elfelejtettem mi volt, utána én is szarul éreztem magam, de rájöttem, hogy hülyeség, úgyis csak álom. És az a poén, hogy lány vagyok :D
2013. jún. 10. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Álomban gyakran keverednek a dolgok, néha egymástól független gyondolatok mosódnak egybe. Valószínűleg annyi történt, hogy szexuális álmod volt, és ettől függetlenül a húgod járt a fejedben. (Korábban beszéltetek valamiről, vitáztatok, titkolsz előle valamit, megette a csokidat, vagy bármi miatt.) Ezért a két dolog egyszerre jelent meg az álmodban.

Ne aggódj, semmi jelentősége. Próbáld külön kezelni a két dolgot. Szexeltél álmodban, ÉS mellesleg a húgodról is álmodtál. Ennyi. :)

2013. jún. 10. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Csaj vagy legalább?
2013. jún. 10. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer azt álmodtam, hogy apám erőszakolt meg, másnap olyan rossz érzés volt, alig mertem vele beszélgetni :D
2013. jún. 10. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:

"én egyszer azt álmodtam, hogy apám erőszakolt meg, másnap olyan rossz érzés volt, alig mertem vele beszélgetni :D"

Ha legközelebb vele álmodsz, pereld be (mármint álmodban)!

2013. jún. 13. 01:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Van szarabb is. Én egyszer azt álmodtam hogy nagyanyámmal voltam, de már olyan is volt hogy afrikai állatok egymáson feltornyosulva tömegszekszelnek egy szavanna közepén.

...most képzeljük el... megy a safari, ott a 10 éves kislány, majd egyszer csak megszólal: Apa! Az ott mi?

2013. jún. 13. 21:38
 10/10 anonim válasza:

Én ma álmodtam azt, hogy a sógorommal lefeküdtem. Tudom hogy csak álom, de nagyon rosszul érzem magam miatta

L

2021. szept. 12. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!