Nagyon rosszul érzem magam azt álmodtam hogy lefeküdtem a hugommal. Még dolgozni sem tudok. Ti is álmodtatok már ilyet?
Én egyszer azt álmodtam,hogy lefeküdtem a bátyámmal.:D
Elmeséltem neki,jót röhögtünk,és ennyi.
Ezek csak álmok,nem a valóság.
Nyugi!!!
Álomban gyakran keverednek a dolgok, néha egymástól független gyondolatok mosódnak egybe. Valószínűleg annyi történt, hogy szexuális álmod volt, és ettől függetlenül a húgod járt a fejedben. (Korábban beszéltetek valamiről, vitáztatok, titkolsz előle valamit, megette a csokidat, vagy bármi miatt.) Ezért a két dolog egyszerre jelent meg az álmodban.
Ne aggódj, semmi jelentősége. Próbáld külön kezelni a két dolgot. Szexeltél álmodban, ÉS mellesleg a húgodról is álmodtál. Ennyi. :)
"én egyszer azt álmodtam, hogy apám erőszakolt meg, másnap olyan rossz érzés volt, alig mertem vele beszélgetni :D"
Ha legközelebb vele álmodsz, pereld be (mármint álmodban)!
Van szarabb is. Én egyszer azt álmodtam hogy nagyanyámmal voltam, de már olyan is volt hogy afrikai állatok egymáson feltornyosulva tömegszekszelnek egy szavanna közepén.
...most képzeljük el... megy a safari, ott a 10 éves kislány, majd egyszer csak megszólal: Apa! Az ott mi?
Én ma álmodtam azt, hogy a sógorommal lefeküdtem. Tudom hogy csak álom, de nagyon rosszul érzem magam miatta
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!