Vallásos emberek! Mit gondoltok erről?
A vallásnak is több fajtája van. Ott van a kereszténység, mindennek a legalja, egy mesekönyv is valóságosabb mint a biblia, A szabályrendszerük ellentmondásos, ne ölj, ne paráználkodj stb... mit csináltak Jeruzsálemben a keresztes hadjáratokban? öltek, erőszakoskodtak, és mindezt tették az "istenük" nevében. A szertartáson megisszák a misebort, meg az ostyát, ami ugye a jézus húsa és vére (a kannibálok is emer húst esznek nemde?)
Akkor milyen alapon tiltanak ők bármit is?
Dettó ilyen a többi mainstream vallás is.
A reinkarnációban viszont hiszek, illetve abban is ha kellően magas spirituális szintet ér el az ember akkor megvilágosodik.
Nem tudom, biztos bennem van a hiba, DE : Én hiszek Istenben, ehhez képest Úgy vagyok vele, hogy az ember fejlődni fog, mert egyszerűen olyan a természete. Persze, hogy vannak határok, amiket nem érdemes átlépni, de én nem a vallásom miatt nem támogatom, hanem azért, mert ÉN úgy gondolom, helytelen.
U.I. : Igen, hiszek a mennyországban, pokolban, estébében, de abban is hiszek, hogy a "végkifejletet" magunknak köszönhetjük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!