Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vallásos emberek! Mit gondolto...

Vallásos emberek! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Vannak biológiai kísérletek melyeket vallási okokból lekorlátoznak, meggátolnak(őssejt.) és emiatt évente rengeteg ember meghal. Ez miért van? Minden rohamosan fejlődik a mai világban csak az olyan dolgok nem melyeknek köze van az ember történetéhez és ez azért van mert vannak emberek akik a vallási okokra hivatkoznak és ezt meggátolják csak azt nem tudom hogy milyen jogon. Rengeteg tudós szentelte az életét annak hogy megfejtse ezt a világot ami körülvesz minek de mégis vannak a beszűkült látókörű emberek akik ezt elutasítják és semmibe veszik mert hogy isten létezik stb.. Szerintem az ember eleinte azért talált ki magának egy magasabb rendű lényt mert félt és tudatlan volt. Ti komolyan azt hiszitek hogy van mennyország, túlvilág meg ilyenek?
2014. nov. 14. 01:19
1 2
 11/13 DarkLantern ***** válasza:

A vallásnak is több fajtája van. Ott van a kereszténység, mindennek a legalja, egy mesekönyv is valóságosabb mint a biblia, A szabályrendszerük ellentmondásos, ne ölj, ne paráználkodj stb... mit csináltak Jeruzsálemben a keresztes hadjáratokban? öltek, erőszakoskodtak, és mindezt tették az "istenük" nevében. A szertartáson megisszák a misebort, meg az ostyát, ami ugye a jézus húsa és vére (a kannibálok is emer húst esznek nemde?)

Akkor milyen alapon tiltanak ők bármit is?

Dettó ilyen a többi mainstream vallás is.

A reinkarnációban viszont hiszek, illetve abban is ha kellően magas spirituális szintet ér el az ember akkor megvilágosodik.

2014. nov. 16. 22:11
 12/13 anonim válasza:

Nem tudom, biztos bennem van a hiba, DE : Én hiszek Istenben, ehhez képest Úgy vagyok vele, hogy az ember fejlődni fog, mert egyszerűen olyan a természete. Persze, hogy vannak határok, amiket nem érdemes átlépni, de én nem a vallásom miatt nem támogatom, hanem azért, mert ÉN úgy gondolom, helytelen.

U.I. : Igen, hiszek a mennyországban, pokolban, estébében, de abban is hiszek, hogy a "végkifejletet" magunknak köszönhetjük :D

2014. nov. 19. 19:11
 13/13 HalandoVegtelen válasza:
Az embereknek szukseguk van arra hogy higyenek valamiben, oszinten es igazan, nezd csak meg a mai tarsadalmat, az emberek nagy resze hite vesztet, es ez meg is latszik... mas reszrol szukseg volt a valasra ugye hogy megakadalyozon bizonyos dolgokat, segitet kialakitani az erkolcsoket... nem olunk embert, nem futkosunk puceron az utcan es erroszakolunk meg mindenkit mert bun !... szoval a vallas kellet.... bar nem vagyok hivo sot, inkabb az ateizmus fele huzodom.
2014. nov. 21. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!