2 éve folyamatosan olyan érzésem, hogy valaki figyel! Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Olyan szintű félelem lett úrrá rajtam a "kezdetekben",hogy már wc-re se mertem egyedül menni. Sose féltem. Azóta félek a sötétben is,állandóan fázom. 20/L2014. nov. 9. 23:14
12/23 A kérdező kommentje:
Szellem elengedőhöz? ez most komoly? ...
Semmi traumatikus dolog nem történt akkor.
2014. nov. 10. 01:49
13/23 anonim válasza:
Szerinted pszichés vagy inkább paranormális oka lehet?
14/23 Spilerke válasza:
Gyanítom, hogy paranoiás vagy, és más pszichológiai nyavalyád is lehet.
15/23 anonim válasza:
Pszichiater kell neked, massziv skizofren tuneteid vannak.
16/23 A kérdező kommentje:
Skizofrénia persze... Nincs másik énem,nem képzelem be,hogy figyelnek,mert nem láttam! Csupán mintha érezném ennyí.mint egy rossz közérzetet! Nem vagyok paranoiás se,ezen kivül normális rendes boldog életem van! Arra lennék kíváncsi,hogy vajon mitől lehet. 12 éves koromban történt,hogy egy középkorú pasas összevert engem és a nővéremet az utcán,de nem hinném,hogy ez míatt van.
2014. nov. 10. 12:21
17/23 anonim válasza:
Figyu, ha felsőoktatásban nem tanultál róla, akkor nem tudhatod, hogy mi bajod és mitől kehet. Tényleg pszichés betegségre utaló tüneteid vannak, amin csak pszichiÁTER tud segíteni, valószínűleg gyógyszeres kezeléssel.
19/23 anonim válasza:
Kérdező, ha nem csak időt akarsz fecsérelni, hanem komolyan utánajárni, írj. Ha esetleg kitaláció, akkor ne fáradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!