Az elhunyt szeretteink tudják, hogy gondolunk rájuk? Akik hisznek az ilyenekben, szellemekben, lélekben, stb azok válaszai érdekelnének
igen, sőt sokszor még azután is esetleg újjászülettek
pl hasonló érzés ha ok nélkül vagy elégedett vagy boldogságot érzel megnyugvást pedig látszólag semmi sem történt akkor valószínűleg egy szeretted gondol rád az előző életedből
Ha a halál utáni lét olyan, mint a testen kívüli élmény, nos az elég zavarba ejtő lehet a halott számára.Nekem már sokszor volt testen kívüli élményben részem.Ilyenkor láthatjuk, ami a fizikai világban zajlik, szólhatunk a hozzátartozóinkhoz, megérinthetjük őket, de ők ezt nem érzékelik.Számunkra viszont nagyon is valóságosnak érződik a helyzet.A fizikai világ tárgyait sem tudjuk használni, csupán érezni, hogy ott van, tehát megérinteni, de más hatással lenni rá nem lehet.Persze lehet, hogy annak, aki valójában halott, már több lehetősége van odaát, mint annak, aki csupán testen kívül lófrál odakint.
Szőrnyű lehet, ha valóban látják az itt maradottak szomorkodását, és hiába próbálnak vigasztalni, azt látják, hogy mi nem érezzük.Én ezt a lehetőséget már fiatalon figyelembe vettem és mikor meghalt egy-egy hozzátartozóm, igyekeztem erős maradni és nem sírni, magamba fordulni, hanem máshogy feldolgozni a veszteséget.Beszélek néha hozzájuk, imádkozom értük.Nem tudom, itt vannak-e még, de ha igen, ez biztosan jobban esik nekik, mintha sírni látnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!